Първите им две деца носят имената Норт и Сейнт, затова

...
Първите им две деца носят имената Норт и Сейнт, затова
Коментари Харесай

Ким Кардашиян разкри защо е кръстила дъщеря си Чикаго


Първите им две деца носят имената Норт и Сейнт, по тази причина и мнозина не се учудиха, когато стана ясно, че третото дете на звездните - момиченце, родено от сурогатна майка, ще се споделя Чикаго.

Реалити звездата удостовери новината посредством пост в профила си в " Twitter ", като тя посочи, че на галено на щерка и ще споделят Чай. Оказа се, че избора на име не е инцидентен и е в символ на респект към майката на Кание Уест - Донда, която умря през 2007 година

Когато родителите на рапъра се разделят, той дружно с майка си се мести във Ветровития град. Донда става професор в щатския университет там и след гибелта синът основава благотворително сдружение, което да продължи това, за което майка му се е борило - обучение за повече младежи.
На десетгодишнината от гибелта на майка си Кание се връща в Чикаго за един огромен концерт в памет на Донда. В изявление преди време рапърът показа, че се усеща отговорен за кончината на майка си. Тя умира от затруднение, в резултат на интервенция и Кание се упреква, че в случай че е бил в Чикаго до нея е щял да види, че майка му не е добре, тя да получи здравна помощ навреме и е нямало да се стигне до трагичната развръзка.

Припомняме ви, че Ким Кардашиян и Кание Уест минаха под венчилото май месец 2014 във Флоренция и към този момент имат две дечица - 4-годишната Норт и 2-годишния Сейнт. Миналата година пък стана ясно, че фамилията е платило близо 100 000 $ на сурогатна майка, която да износи третото им дете, написа " Woman.bg ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР