Първите футболни обувки на Христо Стоичков, обувки на Луис Суарес

...
Първите футболни обувки на Христо Стоичков, обувки на Луис Суарес
Коментари Харесай

Първите бутонки на Стоичков и фланелка на Хорхе Кампос на търг в Плевен

Първите футболни обувки на Христо Стоичков, обувки на Луис Суарес и Жерар Пике, фланелка и вратарски ръкавици на Хорхе Кампос и други сувенири ще могат да закупят гостите на тържествената галавечеря в чест на именития футболист в Плевен. Събитието е част от лятното турне за показване на биографията на Камата – написаната в съавторство със спортния публицист Владимир Памуков книга " Христо Стоичков. Историята ".

Стоичков и Памуков гостуват в Плевен на 26 юли, а събраните средства ще отидат в интерес на Фондация " Св. Иван Рилски " – Плевен. Тя ще ги употребява за закупуване и даряване на импланти на дами с карцином на гърдата, мобилна стоматологична помощ в дребните обитаеми места и даряване на зъбни протези на обществено слаби възрастни хора. Домакин на събитието е плевенската верига заведения за хранене и магазини LIFE, а съорганизатор – издателство " Софтпрес ", което разгласява биографията на Камата.

За положителното въодушевление ще се погрижат комикът Димитър Туджаров – Шкумбата и журналистът Иво Райчев. Стартът бе даден в събота в Панагюрище, където Христо Стоичков посети мината на " Асарел Медет " и свери мерника си с пушка на стрелбищен комплекс " Оптикс " в града и мина през Стара Загора, където футболистът посети и поделението, в което е служил, придружаван от ротния си пълководец Атанас Ангелов. На 23 юли в Петрич пък Камата откри ново футболно игрище, на което да упражняват локалните футболни гении.

Биографията на носителя на " Златната топка " е същински феномен за родното книгоиздаване и към този момент има над 50 000 продадени екземпляра единствено девет месеца след излизането си. " Историята " споделя за смайващото странствуване на едно момче от уличката на прилежащия блок до стохилядната сцена на " Камп Ноу " и в нея единственият български футболист, притежател на " Златната топка ", най-сетне позволява публиката покрай себе си.

Датите и местата на осъществяване на идващите срещи с Христо Стоичков:

26 юли, 20 часа – Плевен, ресторант Life, вход: с куверти
28 юли, 18 часа – Русе, зала " Монбат Арена ", вход: 25 лева с включена в цената на билета книга подарък.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР