Първите два руски универсални десантни кораба (УДК) ще са в

...
Първите два руски универсални десантни кораба (УДК) ще са в
Коментари Харесай

Русия планира строеж на 2 универсални десантни кораба в Крим

Първите два съветски универсални десантни кораба (УДК) ще са в корабостроителния цех " Залив " в Крим през месец май 2020 година За това заяви ТАСС, базирайки се на два източника от корабостроителната сфера.

Двата универсални десантни кораба са с 15 000 т водоизместимост за пръв път в историята си Русия възнамерява да заложи на корабостроителния цех " Залив " в Керч през 2020 година, осведоми организацията.
 Франция продава основаните за Русия
Франция продава основаните за Русия " Мистрал " -и на Египет

Египет също купи 24 изтребителя

Основният транспортен съд се възнамерява да бъде възложен на флота до края на актуалната държавна стратегия за въорържение - до края на 2027 година

Според различен източник на организацията, полагането на двата кораба ще бъде през месец май 2020 година Той удостовери, че водоизместимостта на всеки от тях е до 15 000 т. Корабите могат да носят на борда си над 10 вертолета от друг клас , а също могат да имат огромна докова камера за десантни катери.

Разработката на техническия план по новите кораби се намира във заключителен стадии, след нейното довеждане докрай, в околните месеци ще бъде подписан договор за построяването на десантните кораби.

Държавната съветска организация няма публично удостоверение на тази информация .

По-рано от корабостроителния бранш оповестиха на ТАСС, че до края на 2019 година военното министерство ще приключат тактико-техническото задание на първите съветски универсални десантни кораби. Построяването и даването на основния десантен транспортен съд се възнамерява през 2027, а серийното произвеждане - до началото на 2030 година
 Египет получи и втория френски хеликоптероносач „ Мистрал”
Египет получи и втория френски хеликоптероносач „ Мистрал ”

Северноафриканската страна получи кораба
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР