Първите два ранкинг турнира по снукър за сезон 2018/19 приключиха

...
Първите два ранкинг турнира по снукър за сезон 2018/19 приключиха
Коментари Харесай

Без големи изненади в квалификациите за Indian Open

Първите два ранкинг шампионата по снукър за сезон 2018/19 завършиха (Нийл Робъртсън завоюва Рига Мастърс, а Марк Уилямс - World Open), с цел да правят отстъпка място в графика за квалификациите за Откритото състезание на Индия. Голяма част от звездите пропущат едно от най-непривлекателните откъм парични бонуси събитие в календара, само че в деяние ще забележим някои от най-хубавите.

Бившият международен първенец Стюърт Бингам се погрижи да не продължи заплашителния си спад в международната класация и преодоля сполучливо пресявките за Indian Open. Той се оправи с 4:1 с Крис Тотен, а различен от известните майстори на щеката - Уенбо Лян - не даде нито един фрейм на Мичел Ман.

Един от предходните първенци в Indian Open Майкъл Уайт не се регистрира със сериозен брейк-билдинг, само че преодоля ветерана Найджъл Бонд с 4:1. Джо Пери бе безапелационен - 4:0 над Джо О’Конър, а Питър Ебдън се нуждаеше от съдбоносен седми фрейм, с цел да прескочи Джейми Кларк.

Една от изгряващите звезди на китайския снукър Ян Бинтао се оправи с 4:2 с Лео Фернандес, а пакистанецът Хамза Акбар осъществя най-високия брейк в квалификациите - 135 точки при триумфа с 4:2 над Роби Уилямс.

Квалификационните противници на някои от най-високо поставените играчи към момента не са известни (на Джон Хигинс, Джак Лисовски, Марк Алън, Нийл Робъртсън, Люка Бресел, Рики Уолдън и Шон Мърфи), като те ще бъдат избрани с “уайлд кард”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР