Първите два филма от поредицата „Аз, проклетникът“ бяха изключително успешни

...
Първите два филма от поредицата „Аз, проклетникът“ бяха изключително успешни
Коментари Харесай

Тези звезди, за които не сте знаели, че имат близнак

Първите два кино лентата от поредицата „ Аз, проклетникът “ бяха извънредно сполучливи в бокс офиса, само че идната, трета част, най-накрай разкри дълго защитавана загадка.

Гру, озвучаван от Стив Каръл, който е основен воин в поредицата, има брат близнак, за който в никакъв случай не сме подозирали. Дру има доста повече коса от брат си и е доста по-весел. Двамата се сплотяват във кино лентата за премеждие, чиито детайлности не можем да разкрием, с цел да не развалим изненадата.

Двамата проклетници се причисляват към дълъг лист от известни близнаци. Но за разлика от Мери Кейт и Ашли Олсън, доста братя и сестри близнаци на известни персони от шоубизнеса избират да останат отвън светлините на прожекторите.

Военновъздушни сили написа за осем известни лица, за които може би не знаете, че имат близнаци.

1.Скарлет и Хънтър Йохансон

A post shared by Scarlett Johansson (@seriouslyscarlett) on May 12, 2017 at 7:44am PDT

Скарлет Йохансон е едно от най-разпознаваемите лица – взела участие е във филми като „ Изгубени в превода “ и „ Вики, Кристина, Барселона “. Но тя има доста по-висок брат близнак на име Хънтър, който постоянно се появява до нея на аления килим.

Той работи с благотворителни организации и оказва помощ на политически акции, а през 2008 година взе участие в предизборния щаб на президента Барак Обама.

2. Вин Дизел и Пол Винсънт

Малцина знаят, че Вин Дизел, чието същинско име е Марк Синклер Винсънт, има брат близнак, който също работи в шоубизнеса. Пол Винсънт нормално стои отвън светлините на прожекторите, само че през 2013 година Дизел разгласява фотография онлайн на брат си с починалия Пол Уолкър, негов сътрудник в „ Бързи и гневни “, с надпис: „ Двамата Пол “.

3. Кийфър и Рейчъл Съдърланд

Кийфър Съдърланд е впечатляващ човек. В най-известната си роля той може да издържи 24 часа, без да яде, спи или да върви до тоалетна.

Но едно от по-малкото известни неща за артиста е, че има сестра близначка на име Рейчъл, която работи като супервайзър на пост-продукция.

4. Аштън и Майкъл Къчър

Spent the day with Moto launching #MotoMods

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on Jun 9, 2016 at 3:25pm PDT

Аштън Къчър е едно от известните имена в Холивуд, само че той също има брат близнак на име Майкъл, който се разболял от церебрална парализа като дете и претърпял сърдечна трансплантация на 13 години.

„ Брат ми беше роден с церебрална парализа и това ме научи, че хората в действителност не са основани равни. Всички ние сме основани необикновено неравни един с различен в нашите качества и в това, което можем да създадем, което мислим и виждаме “,сподели артистът наскоро.

5. Линда и Лесли Хамилтън

Помните ли оня епизод от „ Терминатор “ 2, когато Т1000 се трансформира в клонинг на Сара Конър в опит да примами и убие сина й, само че беше спрян в последната минута от същинската Сара Конър?

Страхотно! Ние също. Може да сте си помислили, че това е станало благодарение на технологиите, само че в реалност сестрата близначка на Линда Хамилтън Лесли се появява на екрана. Обикновено, когато холивудски сюжет търси човек, който да наподобява тъкмо като артиста на екрана едновременно, се употребяват специфични резултати.

Сред актьорите, които наподобява имат близнак на екрана, само че в реалност са им помогнали техники на пост-продукцията, са Лиса Кудроу, която изигра Фиби и Урсула в сериала „ Приятели “, и Арми Хамър, изиграл близнаците Уинкълвос в „ Социалната мрежа “.

6. Уил и Рупърт Янг

Уил Янг е един от най-успешните участници в английско шоу за гении. Той завоюва Pop Idol през 2001 година Но може би не знаете, че той също има брат близнак на име Рупърт.

Не го бъркайте с артиста Рупърт Янг. Братът на Уил заобикаля света на шоубизнеса. Но той би бил прелестен избавител на плажа, в случай че в миналото се замисли да смени специалността си.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР