Първите два епизода на Game of Thrones 8 бяха лишени

...
Първите два епизода на Game of Thrones 8 бяха лишени
Коментари Харесай

Какво ни казва песента от втори епизод на Game of Thrones

Първите два епизода на Game of Thrones 8 бяха лишени от бойни подиуми, само че свършиха работата си съвършено. До такава степен нагнетиха ситуацията, че колкото да дочакваме да пристигна понеделник, с цел да забележим какво ще се случи в борбата сред живи и мъртви.
 Какво свързва Централно разузнавателно управление на САЩ с Game of Thrones
Какво свързва Централно разузнавателно управление на САЩ с Game of Thrones

Любопитен факт на последния епизод

В края на втори епизод по време на финалните надписи обаче чухме една ария, която още не можем да изкараме от главите си. Става дума за песента " Jenny of Oldstones " в осъществяване на Florence + the Machine .

Публикация, споделена от Florence Welch (@florence) на Апр 22, 2019 в 3:01 PDT

Създателите на Game of Thrones Дейвид Бениоф и Д.Б. Уайс споделят, че са огромни почитатели на Florence + the Machine и музиката им, ето за какво са желали да създадат нещо особено за последния сезон на сериала. Jenny of Oldstones в действителност е история от света на Вестерос, която споделя за принц Дънкан Таргариен, който се влюбва в мистериозно и красиво момиче, което всички наричали Jenny of Oldstones.

Публикация, споделена от gameofthrones (@gameofthrones) на Фев 6, 2019 в 11:00 PST

Според историята, принцът се е отказал от Железния престол, с цел да бъде със своята обичана, поставяйки любовта преди всичко, написа Entertainment Weekly. По принцип историята се развива доста преди познатите ни дейности и се е трансформирала в нещо като легенда, само че пасва съвършено на създалата се обстановка сред Джон и Денерис.
 Game of Thrones 8, HBO и тийзър на трети епизод
Тийзър на трети епизод на Game of Thrones 8

Мъртвите са към този момент тук

Колкото до песента, не можем да спрем да я слушаме. Както и да гледаме видеото, тъй като то съчетава фрагменти от съвсем всички сезони на Game of Thrones по необикновен метод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР