Първите дни от седмицата ще бъдат повлияни от пълнолунието в

...
Първите дни от седмицата ще бъдат повлияни от пълнолунието в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 20 октомври

Първите дни от седмицата ще бъдат повлияни от пълнолунието в знака Овен. То слага на напред във времето нуждата от инспекция и трансформиране на връзките, значимостта на компромисите, само че и умеенето за налагане на здравословни граници. Значима седмица, в която доста събития и най-много тези, които са свързани с партньорствата, ще получат развръзка.

В по-голяма степен повлияни от пълнолунието ще бъдат родените през втора и трета декада представители на знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог. Венера, владетелката на партньорствата и финансите и Меркурий, отговарящ за връзка, договорните връзки са в знака Скорпион. Този факт ще дефинира главната тенденция в продължение на месец и половина, защото от 31-ви октомври до 21-ви ноември Меркурий ще бъде назадничав в знака Скорпион.

Периодът е зависим на промяна и пренастройка на ценностната система, която ще внесе смяна в връзките и партньорствата, търсене на сигурност, основаване на нови връзки, които ще повлияят върху паричните потоци. Желанията са наситени, устрема към реализиране на задачата непременно е мощен.

ОВЕН

Новата седмица е мощно повлияна от пълнолунието, което е във вашия знак. Ако имате неизяснени проблеми в връзките с сътрудниците ви, персонални или настоятелен, то в този момент те могат да се проявят в най-голяма степен. Всеки спор ще се отрази на прочувственото ви положение. Обмислете добре, проведете диалози, бъдете отворени към това да вършиме взаимни отстъпки в случай че желаете да запазите връзките, които са стойностни. В различен аспект в този момент е момента да сложите завършек на тези взаимоотношения, които са изчерпали своята форма. Бъдете уверени, само че не нападателни, доверете са на мощната си вътрешен глас и вземете верни решения. През тази седмица вие сами определяте посоката на събитията. Конкуренцията към вас е огромна, а апетите са мощни, пазете гърба си! Бъдете деликатни с персоналните си финанси, погрижете се добре за тях и избягвайте недомислени покупки. Движите се в посока увеличение на приходите, само че това би могло да стане по-успешно в случай че имате поддръжката на вашия сътрудник.

ТЕЛЕЦ

Пълнолунието ще задейства процеси, почнали преди време, допустимо е те да са свързани с вашата съществена активност или метод на живот. Неудоворението ви от обстановката, в която сте и желанието ви за независимост и смяна ще бъдат акцент, а това ще внесе съществени съмнения в връзките ви с сътрудниците ви. Преценете какво желаете и действайте съгласно това, което сте решили. Насочете вниманието си към уголемение, възстановяване и стабилизиране на финансовите приходи, интервалът е към момента мощен и ви поддържа. В различен аспект можете да бъдете великодушни да възнаградите себе си с материална облага, за която мечтаете. Ако обстановката в живота ви е неудовлетворителна и имате чувство,че не е обективна, вземете значимо решение и променете събитията. Преди това е добре да се възползвате от обстоятелството, че интервалът е подобаващ и подкрепящ ви за осъществяване на диалози, разговори, срещи и договаряния за отстояване на личната ви позиция. Избягвайте споровете и агресивното отношение най-много на работното си място и в връзките с сътрудниците. Бъдете дипломатични, смели и се защитете.

БЛИЗНАЦИ

Октомври е един прелестен месец за вас, въздушни представители на зодиака. Периодът е мощен за креативните персони, за притежателите на бизнес, за спортистите и занимаващите се с политика. Пълнолунието ще ви настрои да помислите за бъдещето си, въпреки то до известна степен да бъде в спор с ползите на децата ви или обичаните ви хора. Все още сте магнит за противоположния пол, в случай че нямате връзка, в този момент с лекост можете да започнете такава. Въпреки това главата ви е цялостна с хрумвания свързани с едно по-далечно бъдеще, с финансови каузи, хрумвания за нови пътешествия или нови познания. Плановете ви и задачите ви търпят смяна. В същото време знаете какво желаете, значимо е да подредите мислите си и да се задействате. Дори и да зародят спънки, вие елементарно ще ги преодолеете. Ключовите думи за вас за този интервал са: лекост и благополучие, възползвайте се в оптималната степен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР