Първите дни на месец октомври изминаха неусетно и е време

...
Първите дни на месец октомври изминаха неусетно и е време
Коментари Харесай

Новите заглавия по HBO през октомври

Първите дни на месец октомври изминаха незабелязано и е време да хвърлим един взор върху новите заглавия по HBO през новия месеца.

 Новите заглавия по HBO през септември
Новите заглавия по HBO през септември

Обещава да бъде забавно

" Джейн Фонда в пет дейности "

Каквото и да се каже за Джейн Фонда ще бъде малко. Животът ѝ изпълнен с несъгласия, нещастия и трансформации, като от самото начало тя е в светлината на прожекторите.

" Джейн Фонда в пет дейности " ще ни показа един съкровен портрет Фонда и най-важните моменти от живота ѝ. А с цел да добием най-хубава визия в документалния филм ще забележим изявленията с Робърт Редфорд, Лили Томлин, както и с някогашните ѝ съпрузи Том Хейдън и Тед Търнър.

Първите четири дейности са отдадени на четирима мъже, които са повлияли на професионалните и персоналните ѝ упоритости. Петото пък оставено за самата Фонда, която най-сетне се изправя против демоните си.



Премиерата на " Джейн Фонда в пет дейности " е на 4 октомври

" По американски "

Този сериал не е истинска продукция на HBO, само че пък ще ни срещне със Спенсър, който играе американски футбол в колежа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от All American (@cwallamerican) на Сеп 20, 2018 в 9:08 PDT

Той ще получи късмет да реализира фантазиите си, когато едно от елитните учебни заведения в Бевърли Хилс му предлага да играе за тима им. Той обаче идва от безпаричен квартал и ще би трябвало да се оправи с тази внезапна промяна на обществените съсловия.



Премиерата на " По американски " е на 11 октомври в HBO GO

" Къмпинг "

Тук основното настоящо лице ще бъде добре познатата ни Дженифър Гарнър . Сериалът ще ни срещне с Катрин, героинята на Гарнър, и Уолт (Дейвид Тенант). Те са естествена женена двойка, която възнамерява да отпразнува 45-ия рожден ден на Уолт с прелестен уикенд измежду природата.

Всичко звучи супер, само че към тях се причисляват сестра ѝ, нейна остаряла другарка. Да, доста дами на едно място не е на хубаво, а от осемте епизода, които ще ни предложи сезонът, ще разберем до какво ще докара това.



Премиерата на " Къмпинг " е на 15 октомври

" Моята вечеря с Ерве "

Във кино лентата ще забележим какво ще роди партньорството сред Питър Динклидж и Джейми Дорнaн . Ерве Вилшез е най-известното джудже в света, което има всичко. Дани Тейт (Джейми Дорнън) пък е новак публицист.

Действието се разива през 70-те години на предишния век, където двамата се срещат и прекарват една бурна нощ в Лос Анджелис. Тази нощ обаче ще промени живота и на двамата.



Премиерата на " Моята вечеря с Ерве " е на 21 октомври

" Аз, вещицата "

Приключваме селекцията с нови заглавия за октомври с още един сериал за вещици и вампири. Този обаче е основан на едноименната поредност на Дебора Харкнес.

Един античен ръкопис ще събере дружно магьосница, която отхвърля произхода си, и върколак. В търсене на истината двамата ще задълбочат връзката между тях, само че до какво ли ще докара това.



Премиерата на " Аз, вещицата " е на 23 октомври

" Вампири: Наследство "

Първият сезон на сериала е от 22 епизода, които ще ни срещнат с идващото потомство от свръхестествени същества. Да, става въпрос за вещици, вампири и върколаци, които са на прага на зрелостта си и ще се опитат да открият верния път за тях.



Премиерата на " Вампири: Наследство " е на 26 октомври по HBO GO

" Рей Донован "

Точно по този начин, Рей Донован се завръща в шести следващ сезон, с цел да продължи да прави мръсната работа на богатите и известни поданици на Лос Анджелис.

Когато някой с доста пари има проблем, Рей се залавя за работа, с цел да го в профил. Лив Шрайбър още веднъж ще влезе в неговите обувки, с цел да ни показва, че ще се отърве от проблемите без значение какво ще му коства това.



Премиерата на шестия сезон на " Рей Донован " е на 29 октомври по HBO GO
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР