Първите данни за предполагаемите технически характеристики на смартфона Huawei Mate

...
Първите данни за предполагаемите технически характеристики на смартфона Huawei Mate
Коментари Харесай

Huawei Mate 30 Pro се очаква да има 90 Hz дисплей

Първите данни за хипотетичните механически характерности на смарт телефона Huawei Mate 30 Pro се появиха предишния месец. Тогава изтече информация, че телефонът ще има огромен 6,71-инчов AMOLED екран. Днес китайските медии оповестиха нови данни за дизайна на смарт телефона. Но с изключение на нови рендери се появи и информация, че Huawei Mate 30 Pro ще бъде първото устройство на този бранд с висока кадрова периодичност на екрана.

Честотата от 90 Hz ще обезпечи доста по-плавно изображение спрямо Mate 20 Pro или настоящия в този момент флагман P30 Pro, като в тези два смарт телефона се употребяват екрани с периодичност 60 Hz. Към сегашен ден единственият смарт телефон с кадрова периодичност 90 Hz, който не е геймърски, е OnePlus 7 Pro. Интересното при този телефон е, че той автоматизирано минава към 60 Hz режим при стартирането на някои приложения, като да вземем за пример за работа с камерата.



Според изтеклата към сегашен ден информация, камерата на устройството ще има 5х оптичен зум и 50х дигитален зум. И още, Huawei Mate 30 Pro ще се базира на системата върху чипа от ново потомство Kirin 985 на HiSilicon в комбиниране с модема Balong 5000 за 5G мобилните мрежи. Уеб уеб сайтът GizmoChina заяви, че мобилното устройство ще има 6, 8 или 12 GB оперативна памет.

Акумулаторната батерия на новия смарт телефон е мощна, с потенциал 4200 mAh с поддръжката на технология за бързо зареждане. Очаква се Mate 30 и 30 Pro да бъдат показани през четвъртото тримесечие на тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР