Първите дами на САЩ обикновено даряват вечерните си тоалети от

...
Първите дами на САЩ обикновено даряват вечерните си тоалети от
Коментари Харесай

Излагат тоалета на Джил Байдън от встъпването на съпруга ѝ като президент на САЩ в музей

Първите дами на Съединени американски щати нормално подаряват вечерните си тоалети от бала за встъпване в служба на президентите на музея Смитсониън. Спазвайки тази традиция, Джил Байдън дава два костюма, само че не и вечерна рокля, пишат задокеанските издания.

Тя подарява морскосинята рокля от туид и палтото, които носеше на церемонията, по време на която брачният партньор ѝ Джо Байдън официално бе провъзгласен за държавен глава на Америка, състояла се на 20 януари 2021 година, както и роклята от вълна и коприна в цвят слонова кост и кашмиреното палто, с които влезе в Белия дом по-късно същия ден.

При встъпването в служба на президента Байдън не бяха проведени балове, защото той зае своя пост в разгара на пандемията от новия ковид, когато не се проведоха събития на закрито със скупчване на доста хора.

Предпазните маски за лице в звук с облеклото на Джил Байдън също ще станат част от сбирката на първите дами в Националния музей на американската история на Смитсониън.

Нейните тоалети ще бъдат публично добавени към облеклата на предшественичките ѝ, измежду които са Жаклин Кенеди, Лора Буш, Мишел Обама, Мелания Тръмп и други, на церемонията в сряда с присъединяване на първата дама, на дизайнерките на облеклата - Александра О`Нийл и Габриела Хърст, и на представители на управлението на музея, предава Българска телеграфна агенция. Това ще бъде първата обществена демонстрация на Джил Байдън след 11 януари, когато при интервенция бяха отстранени злокачествени лезии от лицето и гръдния ѝ панер.

От Смитсониън споделиха, че сбирката на първите дами е измежду най-популярните атракции. В нея в този момент са показани 10 вечерни рокли. Пълната сбирка съдържа над 1000 експоната.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР