Първите четири поставени се класираха за полуфиналите на Държавното отборно

...
Първите четири поставени се класираха за полуфиналите на Държавното отборно
Коментари Харесай

Ясни полуфиналите на Държавното отборно първенство по тенис

Първите четири сложени се класираха за полуфиналите на Държавното отборно състезание по тенис за мъже с награден фонд 8 хиляди лв..

Водачът в схемата и финалист от последния сезон отбор на Търговска колегия Дема, за който играят държавният отличник на сингъл Александър Лазаров и Горазд Сръбляк, се наложи с 2:0 победи над Търговска колегия Диана-1 на алените кортове на Националния тенис център в София. За място на финала Лазаров и Сръбляк ще се изправят против номер 3 "Локомотив 1929 " (София).

"Железничарите " с съществени играчи Вениамин Нив и Васко Младенов пък отстраниха първия състав на Търговска колегия Виа Тенис Стар (София) с 2:1. Защитаващият купата си и втори подложен НСА в състав Габриел Донев, Мартин Димитров и Александър Лазов, пък надви с 2:0 триумфа над първия тим на Търговска колегия Левски.

За място на финала "студентите " ще срещнат номер 4 Търговска колегия Супер спорт (Варна), който отстрани Търговска колегия Авеню (Бургас) с 2:0. В състава на варненци са някогашният национал Тихомир Грозданов, Симон-Антони Иванов, Тихомир Тодоров и Станислав Митров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР