Първите 9 места си разделят награден фонд от 4000 лв.Първият

...
Първите 9 места си разделят награден фонд от 4000 лв.Първият
Коментари Харесай

Тече записването за първия по рода си турнир по тенис на маса - CEM OPEN 2018


Първите 9 места си разделят награден фонд от 4000 лева

Първият по рода си шампионат по тенис на маса CEM OPEN 2018 ще се организира на 8-ми и 9-ти септември 2018 в к-с Спорт Палас в Златни Пясъци. Участие ще вземат състезатели от националния тим на България и топ тенисисти. Очаква се и интернационално наличие. Организаторите приветстват всички искащи, които желаят да се изправят против топ играчи да се запишат за надпреварата, тъй като сходна опция е необичайност. Регистрацията за шампионата се прави на особено основан уебсайт https://www.cemopen2018.com/

Наградният фонд е 4 000лв. като той се разпределя сред първите 9 места, а входът за шампионата е 6 лева Входът за всички почитатели е безусловно безвъзмезден, а надпреварата се чака да бъде извънредно зрелищно и вълнуващо.

Спортното събитие е проведено и спонсорирано от " Девня Цимент " АД по случай 60 годишнината на компанията през 2018-та, а името на шампионата е въодушевено от линията пакетирани артикули на компанията (Bravo Cem, Vulkan Cem, Sulfo Cem и т.н.). Събитието се реализира със съдействието на варненския клуб по тенис на маса СКТМ ВАРНА- 2015.



 

През 2018-та " Девня Цимент " АД чества своята 60-та годишнина. Най-големият циментов цех в България е пуснат в употреба на 4 декември 1958-ма, а през 2015 е формалното разкриване на новата високотехнологична индустриална линия на сдружението по най-модерна международна технологи.



 

* обява

 

 
Харесайте ни във FB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР