Първи в страната модел за обучение и практикуване на спорт

...
Първи в страната модел за обучение и практикуване на спорт
Коментари Харесай

Варна създаде първи в страната модул за онлайн спорт

 Първи в страната модел за образование и упражняване на спорт в отдалечена (онлайн) форма е основан във Варна. Мултимедийната безвъзмездна просветителна самодейност предизвиква практикуването на разнообразни типове спорт от възпитаници и студенти в домашни условия. Проектът е реализира от дирекция " Спорт “ към Община Варна и Икономическия университет в града. 

Видеата с обучителна цел в посоки фитнес, тенис на маса, баскетбол и волейбол са снимани през юли. Всеки клип се води от специалист в съответния спорт, представящ образно аспекти от своята дисциплинираност под формата на обособени тренировки. Проектът разрешава образованието и практикуването на голям брой спортни инициативи при напълно отдалечени условия, съобразявайки се с актуалнитее условия и условия. 

Чрез дирекция " Образование и юношески действия “ към Община Варна и Регионалното ръководство по обучение, видеата ще доближат до шефовете на всички учебни заведения, които могат да ги употребяват и приложат в спортната активност по време на отдалеченото образование. Освен това клиповете  ще бъдат налични и в интернет. 

Първите видеа могат да се намерят тук:
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР