Първи учебен ден в ДГ Звънче“. Снимка: Искра.бг Първият звънец би

...
Първи учебен ден в ДГ Звънче“. Снимка: Искра.бг
Първият звънец би
Коментари Харесай

Първият звънец би в ДГ „Звънче“ в Бургас, а в ДГ „Надежда“ беше открит нов корпус

Първи образователен ден в ДГ „ Звънче “. Снимка: Искра.бг

Първият звънец би и в Детска градина /ДГ/ „ Звънче “ в Бургас, където с танци, песни и игри посрещнаха новата образователна 2023/2024 година . Традиционно тържеството стартира с химна на детското заведение , изпят от всичките малчугани.

На добър час на всички! Да ни е сполучлива новата образователна 2023/2024 година, пожела шефът на ДГ „ Звънче “ Стойка Йондова . В приветствието си тя сподели още:

„ Скъпи бургаски деца, поисквам Ви с безгрижни игри да опознавате заобикалящия Ви свят и да трупате познания и опит. Нека дните Ви бъдат изпъстрени с всички цветове на дъгата и вълшебството на детството да не свършва.

Уважаеми учители, искам Ви здраве, спокойна и сполучлива образователна година, изпълнена с задоволство от труда Ви и реализирани резултати.

Уважаеми родители, гордейте се с триумфите на Вашите деца. Насърчавайте ги и ги подкрепяйте! Сигурна съм, че тук вашите деца ще преоткрият своите гении, познания и умения! “

Последваха още песни и танци , като кулминационната точка беше спектакъл. Персоналът на детската градина се е подготвил празникът да продължи през целия ден .

Същевременно от Община Бургас оповестиха, че тази година ще отвори новият корпус на ДГ „ Надежда “ в ж.к. „ Меден рудник “, който е с потенциал за 100 деца . Досега една част от малчуганите са се обучавали в пространства в 114 блок в комплекса. Така в „ Меден рудник “ към този момент няма да се образоват деца в жилищни здания. С новия корпус се обезпечава задоволителен потенциал в детските заведения в комплекса за идващите няколко години.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР