Първи стъпки в китайската кухняНеобходими Продукти● спагети - 1 пакет

...
Първи стъпки в китайската кухняНеобходими Продукти● спагети - 1 пакет
Коментари Харесай

Спагети със зеленчуци по китайски на уок тиган

Първи стъпки в китайската кухня

Необходими Продукти

● спагети - 1 пакет тънки
● моркови - 300 г *
● червени чушки - 3 бр.
● гъби - 300 г
● кълнове - 300 г от фасул Мун

Начин на подготвяне

Нарежете морковите на лентички. Гъбите и чушките също нарежете на тънки лентички. В уок сложете 1 с.л. лой и сложете първо нарязаните моркови.

След като се запържат, прибавете гъбите и най-после чушките. Разбърквайте непрестанно и прибавете хималайска сол и кълновете от фасул Мун. Запържете още малко и вдигнете от котлона.

Ако употребявате готовия китайски микс на Бондюел, тогава в уок на мощен котлон сложете 1 с.л. лой и изсипете трите пакета зеленчуци. Добавете хималайска сол и запържете зеленчуците, като непрестанно разбърквате. Когато са запържени, ги вдигнете от котлона.

Предварително сварете спагетите, както е разказано на опаковката им. След това ги оставете да се отцедят. След като се отцеди водата, сложете спагетите в уок с 1 с.л. лой. Разбърквайте непрестанно и когато спагетите се запържат, им прибавете соев сос.

Запържете още малко и прибавете запържените зеленчуци. Разбърквайте и запържете още няколко минути. Вдигнете от котлона и сервирайте, като може да овкусите със сладко-кисел сос.

Можете да употребявате 3 пакета китайски микс на Bonduelle и консерва кълнове от фасул Мун на Bonduelle вместо посочените зеленчуци.

Стават доста вкусни пържени спагети със зеленчуци - обичайната китайска рецепта.

Опитайте още през днешния ден Спагети със зеленчуци по китайски на уок тиган!

Източник: recepti.gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР