Първи сняг още в понеделник очакват синоптиците, съобщава NOVA. Ще

...
Първи сняг още в понеделник очакват синоптиците, съобщава NOVA. Ще
Коментари Харесай

Първият сняг идва много скоро

Първи сняг още в понеделник чакат синоптиците, оповестява NOVA. Ще вали във високите полета от Западна България, Предбалкана и североизточните региони. Ще бъде и много прохладно.

ВИЖТЕ СУДЕНАТА КРАСОТА НА ЗИМАТА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Дотогава времето ще остане студено. През идващото денонощие не се чака основна смяна на времето.

Ще бъде най-вече облачно и на доста места ще превали дъжд. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Температурите ще са съвсем без денонощен ход – в множеството места ще са сред 7 и 12 градуса, съобщи Българска телеграфна агенция.

Астроном: Ще имаме зима с доста сняг

Учените уплашени от метана и радиацията, CO2 връх

Какъв е бъдещият климат на България

Над Черноморието

ще е облачно и на обособени места ще превалява слаб дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 11-13 градуса. Температурата на морската вода е 14 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

Над планините

ще е облачно и мъгливо. На места ще превалява слаб дъжд, над към 1800 метра – слаб сняг. Ще духа сдържан югоизточен, по билата – южен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 5 градуса, на 2000 метра – към 0 градуса.

През почивните дни

ще се задържи облачно, с превалявания. В събота вятърът ще е от изток, температурите ще се задържат без основна смяна. В неделя вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще стартира да нахлува леден въздух. Температурите ще се намаляват, допустимо е да вали на повече места и преваляванията да са по-силни.

Вижте подробна прогноза за времето в Sinoptik.bg

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР