Първи снимки на легендата Михаел Шумахер след инцидента през декември

...
Първи снимки на легендата Михаел Шумахер след инцидента през декември
Коментари Харесай

Огромна сензация! Показват Шумахер за първи път след инцидента!

Първи фотоси на легендата Михаел Шумахер след случая през декември 2013 година ще бъдат показани напълно скоро, гръмнаха сензационно медиите в Германия.

След като беше крит в продължение на години, снимки на Шумахер в фамилна конюнктура бяха предоставени на немските режисьори Майкъл Уех и Ханс-Бруно Камертонс. Двамата вършат документален филм за него с акцент върху живота му след ски спускането в Алпите, при което Шуми удари главата си и получи необратима контузия на мозъка.

Съпругата на Шумахер – Корина, щерка му Джина-Мари и синът му Мик също ще вземат участие във кино лентата и ще опишат за всичко към случая и живота на фамилията по-късно.

„ Филмът ще покаже впечатляващата кариера на Михаел, само че и ще го показа като извънредно комплицирана персона “, изясни представителят на легендата Сабине Кем.

Лентата ще носи името „ Шумахер “ и трябваше да бъде готова до края на предходната година, само че се забави поради пандемията от COVID-19. Според запознати филмът към този момент е съвсем завършен и е въпрос на време да бъде излъчен.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР