Първи смъртен случай от коронавируса извън Китай е регистриран във

...
Първи смъртен случай от коронавируса извън Китай е регистриран във
Коментари Харесай

Първа жертва взе коронавируса извън Китай

Първи смъртен случай от ковид отвън Китай е регистриран във Филипините. Там е умрял 44-годишен мъж от Ухан, заяви филипинският клон на Световната здравна организация в Twitter.

 

Уточнява се, че умрелият е един от двамата пациенти на територията на Филипините, за който беше доказано, че е инфектиран. Смъртта му е настъпила късно на 1 февруари.

На 31 декември 2019 година китайските управляващи осведомиха Световната здравна организация за огнище на незнайна пневмония в град Ухан, ситуиран в централната част на страната. Експертите откриха причинителя на болестта - коронавирусът 2019-nCoV.

СЗО квалифицира протичащото се като световна опасност за публичното здраве с интернационално значение. Според последните данни общият брой на инфектираните в Китай доближи 14 370 души, 304 починаха, 328 бяха изписани от лечебни заведения.

 

Броят на инфектираните отвън Китай надвиши 100 души./ Канал 3

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в сай
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР