Първи случай на заразен с новия коронавирус бе потвърден в

...
Първи случай на заразен с новия коронавирус бе потвърден в
Коментари Харесай

Първи случай на заразен с новия коронавирус в Германия

Първи случай на инфектиран с новия ковид бе доказан в Германия, съобщи ДПА, като се базира на представител на баварското министерство на опазването на здравето.

Пациентът е мъж от региона на Старнберг в Бавария, на към 30 км югозападно от Мюнхен. Той е в устойчиво положение, уточни в изказване баварската работа за опазване на здравето и сигурност на храните. Мъжът е под здравно наблюдаване и е изолиран.

Говорителят на баварското министерство на опазването на здравето сподели, че има дребен риск от заразяване на други хора в провинцията. Хората, които са били в контакт с пациента, са били осведомени в детайли за признаците, защитните ограничения и пътя на разпространяване на вируса.

Случаи на заразяване с новия ковид бяха регистрирани също в Южна Корея, Тайван, Тайланд, Непал, Виетнам, Саудитска Арабия, Сингапур, Съединени американски щати, Канада, Франция и Австралия.

Редица страни в Европа и в Азия възнамеряват да изтеглят своите жители от град Ухан, който е епицентър на епидемията. Япония, Съединени американски щати и Франция към този момент са почнали дейностите по репатриране.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР