Първи случай на повторно заразяване с COVID-19 у нас. Зам.-кметът

...
Първи случай на повторно заразяване с COVID-19 у нас. Зам.-кметът
Коментари Харесай

Първи случай на повторно заразяване с COVID-19 у нас

Първи случай на наново заразяване с COVID-19 у нас. Зам.-кметът на Русе е болен още веднъж. За NOVA той показа какво е претърпял.

„ За повторно съм повален от ковид. Първият път беше през юли. Сегашното чувство е напълно друго. През лятото разбрах инцидентно, че съм позитивен след проучване в лаборатория. Нямах безусловно никакви признаци. С мен под карантина бяха брачната половинка ми, синът ми и възрастният ми татко. При второто ми заразяване обаче, обстановката е друга, болката е друга. Имах температура малко над 39 градуса, бях изнемощял и с болежка в мускулите ", описа Енчо Енчев. Той се лекува в локалния диспансер. „ Дадоха ми най-хубавите лекарства. Това продължава към този момент 7 дни ", показа Енчев. И прикани всички жители да съблюдават ограниченията. „ Заболяването е рисково ", безапелационен е зам.-кметът на Русе.
В неделя зам.-кметът беше изписан за домашно лекуване. За NOVA в диалог по телефона той съобщи, че се усеща добре.

" Той пристигна с тежка двустранна пневмония и с изразена дихателна непълнота. За благополучие, лекуването оказа помощ и към този момент е изписан ", сподели доктор Светослав Дачев, шеф на СБАЛПФЗ.

Междувременно стана ясно, че ръководителят на Общинския съвет на Русе, различен зам.-кмет и регионалният шеф на региона са с ковид. Утре се чака регионалният щаб да реши дали ограниченията в града ще бъдат затегнати още.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР