Първи случай на починал от коронавируса бе регистриран в Норвегия,

...
Първи случай на починал от коронавируса бе регистриран в Норвегия,
Коментари Харесай

Кралят на Норвегия е под домашна карантина

Първи случай на умрял от ковид бе регистриран в Норвегия, заяви министър-председателката Ерна Сулберг и добави, че става въпрос за "възрастен човек ", съобщи ДПА.

Междувременно крал Харалд Пети и кралица Соня, които предходната седмица бяха на тридневна държавна аудиенция в Йордания, са под домашна карантина в границите на новите държавни ограничения за ограничение на разпространяването на ковид. Кралският замък заяви, че домашната карантина на краля и кралицата е почнала от сряда. Никой от тях не демонстрира никакви признаци, предава Българска телеграфна агенция.

НА ЖИВО: Народно събрание взема решение дали да се вкара изключително състояние поради ковид. Ген. Мутафчийски: Ще стане ужасно

По-рано норвежкият министър на опазването на здравето Бент Хьойе разгласи, че на всеки, който е пътувал отвън северните страни на Европа след 27 февруари, е подредено да остане под домашна карантина за 14 дни.

Броят на инфектираните в Норвегия през вчерашния ден надвиши 780 души, заяви в. "Верденс ганг ", представен от ТАСС. От откритите 151 нови случаи, най-вече инфектирани има в Осло и Викен.

От нощес, по решение на управляващите са затворени всички детски градини, начални, междинни и висши учебни заведения.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР