Първи сериозен сблъсък между доцент Банков и Христо Карагьозов ще

...
Първи сериозен сблъсък между доцент Банков и Христо Карагьозов ще
Коментари Харесай

Гневът завладява лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот“ по NOVA

Първи сериозен конфликт сред доцент Банков и Христо Карагьозов ще сложи гнева в центъра на новите епизоди на „ Откраднат живот “ по NOVA.

Напрежението посред им ще бъде подбудено от сестра Райкова, която ще ги предизвика да бъдат почтени пред нея и пред себе си . Откровенията ще се трансфорат в основна тематика и за други герои в болничното заведение – с лед изневярата лекар Войнова ще би трябвало да реши по какъв начин да постъпи с Тони след неговото завръщане.

Неизказаните усеща ще вълнуват и лекар Хинова, доцент Мазов и лекар Владов . Зародилите се връзки сред сътрудниците ще предизвикат доцент Мазов да продължи с нападките към Владов във всеки комфортен случай.

Непланирана среща сред майката на Кая и професор Цонев ще разкрие детайлности от предишното на сестра Райкова. Дали професорът ще пожелае да промени живота на Кая и какво ще й предложи, феновете ще видят в новите епизоди тази седмица по NOVA.
 Със силата на българския мед разгласявам ръцете ви за супер меки Edna предлага Със силата на българския мед разгласявам ръцете ви за супер меки
Особени условия ще съберат лекар Огнянова и доцент Банков , които ще насочат взор към предишното и ще отговорят на най-важния въпрос – могат ли да имат взаимно бъдеще или всичко е окончателно завършило.

Всичко това ще разбеер в новите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA .

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР