Първи протест срещу управлението на България се проведе в Търговище.

...
Първи протест срещу управлението на България се проведе в Търговище.
Коментари Харесай

Първи антиправителствен протест в Търговище

Първи митинг против ръководството на България се организира в Търговище. Над 100 души се събраха на площад "Независимост " пред барелефа на Васил Левски, с цел да изразят недоволството си от обстоятелството, че не се усещат добре при сегашната власт.

Организаторите на митинга - Деница Костова и Кръстьо Кръстев, поведоха хората с развети флагове към централния площад "Свобода ", където са постройките на регионалната администрация и общинската администрация.

Седми ден на митинги в София

"Тук сме, с цел да подкрепим градовете от цялата страна, поданици на които излизат за поредна вечер на митинг. Тук сме, тъй като ни възмути полицейското принуждение против протестиращи в столицата.Тук сме, тъй като прокуратурата се трансформира в оръжие в ръцете на властта, за почистване на политически сметки ", сподели пред кореспондент на Българска телеграфна агенция Деница Костова.

Протестиращите желаеха оставка на Бойко Борисов, на основния прокурор Иван Гешев и на управлението на Министерство на вътрешните работи.

По думите на Кръстьо Кръстев "и Българска социалистическа партия, и Движение за права и свободи не трябва да си вършат илюзии, че ще могат да яхнат вълната на националното неодобрение ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР