Първи оглед в луксозния имот на фамилия Баневи – как

...
Първи оглед в луксозния имот на фамилия Баневи – как
Коментари Харесай

Луксозното имение на Баневи отвътре – какво видя екипът на bTV?

Първи оглед в първокласния парцел на фамилия Баневи – по какъв начин наподобява имението за 6 милиона лв.? Репортерът на bTV Анна-Мария Конова беше позволена като клиент в първокласния дом на предприемачите.
Започнаха огледите в къщата на Баневи в „ Бояна ” Огледите са безвъзмездни, само че искащите да вземат участие в търга би трябвало да внесат 600 хиляди лв. такса
Къщата е оповестена за обществена обмен от частен правосъден реализатор и от предишния месец всеки, който има интерес да я купи, има опция да влезе. Това обаче се случва единствено с авансово непокътнат час през частния правосъден реализатор.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Представихме се за сериозен покупател с капитал, който има интерес към парцела и желае да го прегледа. Уговорихме час, аз и операторът Борислав Мавров се представихме от името на този покупател и отидохме да разгледаме имота”, описа Анна-Мария Конова в предаването „ Тази сутрин” по bTV.

Дори когато запазиш час, на входа охранители те ревизират. „ Поискаха документ за идентичност, само че ние отказахме, тъй като въпреки всичко това не са админи на персонални данни. След къс спор въпреки всичко съумяха да ни пуснат и да влезем вътре”, добави репортерът на bTV.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Къщата на семейство Баневи е доста първокласно обзаведена, употребявани са скъпи материали, някои граничещи с кич. Разбира се, всеки има личен усет за това по какъв начин желае да наподобява домът му”, описа тя.

„ От една страна се вижда, че никой не живее там, тъй като към този момент наподобява не по този начин поддържан. По думите на икономката към година никой не живее там, тук-там мазилката се лющи. Вещите на фамилията обаче стоят непокътнати”, сподели още Ани Конова.

Снимка: btvnovinite.bg

Дворът и хеликоптерната площадка в имението не се продават.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР