Първи медал за видинския СК "Радуканови". На турнира "Спринт 2018"

...
Първи медал за видинския СК "Радуканови". На турнира "Спринт 2018"
Коментари Харесай

Новоучреденият видински клуб по лека атлетика Радуканови спечели първия си медал

Първи орден за видинския Семеен кодекс "Радуканови ". На шампионата "Спринт 2018 " във Велико Търново Кристен Радуканова завоюва златния орден в спринта 60 м. При девойките до 20 години тя финишира за 7.55 сек., изпреварвайки с съвсем секунда Стелияна Димитрова от Локомотив /Русе/ и Траяна Стоянова от Локомотив 55 /Горна Оряховица/.
Състезанието се провежда за трети следващ път от Община Велико Търново и Семеен кодекс "Браун отбор ". 17-годишната Кристен Радуканова е щерка на някогашната националната състезателка в спринта и медалистка от интернационалните шампионати Златка Радуканова и на балканския вицешампион за юноши в скока на дължина Мирослав Радуканов.
"В продължение на отличното начало, през вчерашния ден към този момент измежду най-хубавите в дома на българската лека атлетика Asics arena, участвахме и на интернационалния шампионат "Академик " за мъже и дами, както и за деца от всички възрасти с 6-о място в спринта на 200 м. за Кристен Радуканова при дамите и 6-о място за Ивайла Мишина на 60 м. при девойките, родени 2008 година. ", оповестиха още от видинския клуб. /БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР