Първи коментар на президентската институция след вчерашната оставка на главния

...
Първи коментар на президентската институция след вчерашната оставка на главния
Коментари Харесай

Йотова: Не за първи път се правят опити за политизация в МВР

Първи коментар на президентската институция след вчерашната оставка на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи в Свищов, че не за първи път се вършат опити за нападателна политизация в системата на вътрешните работи и обвърза рокадите с идните локални избори.

" Не за първи път се вършат опити за нападателна политизация в системата на Министерство на вътрешните работи. Ако някой мисли, че по този начин ще завоюва изборите, надълбоко ще бърка и ще се кае единствено след един месец. Не Министерство на вътрешните работи ще завоюва идващите локални избори. Аз осъзнавам, че прецизно се съблюдават предписанията от партийното заседание на Политическа партия. Очевидно това е техният метод, явно по този начин са решили да вършат политика, явно това е метода по който ще се опитат да създадат държавно управление и в идващия стадий ", сподели още Йотова.

Йотова разяснява и изявлението на Николай Денков по отношение на това, че няма да има повишение на цените на тока.

" Вчерашните думи на Денков, че няма да има повишаване на цените на електрическата енергия значи че те имат много пай мироглед. Те считат, че до тогава държавно управление няма да има, а след тях другите да берат грижа ", добави тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР