Първи кадри показват катастрофата с хеликоптер, в която загина иранският

...
Първи кадри показват катастрофата с хеликоптер, в която загина иранският
Коментари Харесай

Първо видео от мястото на катастрофата с иранския президент Раиси

Първи фрагменти демонстрират злополуката с хеликоптер, в която почина иранският президент Ебрахим Раиси.

В катастрофа с хеликоптер починаха президентът Ебрахим Раиси, външният министър Амир Абдолахиан, ръководителят на петъчните молебствия в Табриз аятолах Мохамед Али Ал е Хашем, губернаторът на Източен Азарбайджан Малек Рахмати, както и членове на екипажа и защитата на президента.

Видео, в което иранското сдружение на Червения полумесец и армейските рейнджъри придвижват телата на починалите в злополуката с хеликоптер, беше оповестено в обществената платформа " Екс ". В случая участваше и президентът на Иран Ебрахам Раиси, който също загуби живота си.

Министерският кабинет на Иран се събра на изключително съвещание в понеделник сутринта след формалното удостоверение за " мъченическата " гибел на президента Ебрахим Раиси и външния министър Хосейн Амир Абдолахиан при злополуката с хеликоптер.

След съвещанието кабинетът направи изказване, в което изрази съболезнования по отношение на кончината на президента и неговите спътници в случая.

Трагичният случай се случи, до момента в който президентът и доближените му се връщаха от региона Хода Афарин в северозападната иранска провинция Източен Азарбейджан след откриването на язовир на общата граница с Република Азербайджан.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР