Първи играч от представителите на Топ 16, участващи в Шампионската

...
Първи играч от представителите на Топ 16, участващи в Шампионската
Коментари Харесай

Шампионската лига взе първа жертва от Топ 16

Първи състезател от представителите на Топ 16, участващи в Шампионската лига по снукър, напусна конкуренцията още в груповата фаза на шампионата в Милтън Кийнс (Анг). Във втория ден от мачовете в празната зала " Маршал Арина " международният №12 Джак Лисовски остана на второ място в своята група 9 и отпадна от шампионата.

Англичанинът не загуби мач против Люка Бресел (Бел), Оливър Лайнс (Анг) и Роби Уилямс (Анг), само че в последна сметка беше изпреварен в крайното класиране от белгиеца, заемащ 37-о място в ранглистата. Лисовски и Бресел стигнаха до последния дуел между тях с безусловно идентични резултати - победи с по 3:0 фрейма против Лайнс и равенства по 2:2 против Уилямс.

Решаващата среща също приключи наедно 2:2, което означаваше, че първото място ще бъде несъмнено по спомагателния индикатор - най-хубав брейк за деня. Предимството беше на страната на Бресел, който имаше серия от 138 т. против Лайнс, до момента в който върховият брейк на Лисовски беше 104 т. във втората партия против белгиеца.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР