Първи гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ във вторник бяха

...
Първи гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ във вторник бяха
Коментари Харесай

Михаил Билалов празнува рожден ден в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Първи посетители в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ във вторник бяха членовете на радостното семейство Джаверович. В директна връзка от новото си жилище Жени и Ваня – облечени с аксесоари от формата „ Сървайвър “, който ги свързва, описаха за премеждията към дълго чаканото жилище и разкриха повече елементи от проектите си за втората женитба, която ще провеждат във връзка десетгодишнината от брака си.

Снимка: Олег Попов

Брас съставът Old School Trombone изнесе спонтанен концерт за жителите на дома за остарели хора в столичния квартал „ Зона Б-5 “.

Снимка: Олег Попов

Актьорът Михаил Билалов отпразнува своя 55-ти рожден ден в директна връзка от заведение на плажа в Бургас. По мотив празника Николаос реши да върне Билалов при започване на кариерата му, излъчвайки фрагменти от ролята му на заека Стоянчо в детски сериал в рубриката „ Лека нощ, деца “ през 1994 година

Снимка: Олег Попов

Билалов описа за следването си по ландшафт дизайн във Франция, за дъщерите си, за колекционерската си пристрастеност към редките и старинни книги, както и за актуалните френски комедии, които превежда и слага в тандем със своя другар Николай Урумов.

Снимка: Олег Попов

Сред тематиките бе и последната му огромна роля като водещ на една от най-популярните телевизионни игри за познания. За наслада на мнозина участници, отпаднали на въпросите в играта, Николаос върна Билалов още по-назад във времето – преди 40 години, в Класическата гимназия, със занимателен тест по старогръцки език.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР