Първи глоби за фирми, обслужващи градския транспорт в Пловдив, заради

...
Първи глоби за фирми, обслужващи градския транспорт в Пловдив, заради
Коментари Харесай

Четири глоби заради препълнени автобуси от градския транспорт в Пловдив

Първи санкции за компании, обслужващи градския превоз в Пловдив, поради нарушено разписание и препълване на транспортното средство в изискванията на зараза.

Според локалната власт - превозвачите непозволено са разредили рейсовете и по този начин са заплашили здравето на пасажерите.

Ето и по какъв начин наподобяват някои рейсове на пловдивския градски превоз в пикови часове - преди 2 седмици, преди 2 дни и през вчерашния ден:



Заради намалелия брой пасажери рейсовете се движат с разредено разписание и на процедура в пиковите часове някои коли са претъпкани.

"Пътниците, като виждат какво е ситуацията, за какво се тъпчат в рейсовете?! Изчакайте, ще пристигна идващият “, изясни Веселин Дошков, шеф на превозваческа компания, Пловдив.

От община Пловдив са безапелационни, че превозвачите непозволено разреждат броя на рейсовете, а транспортните компании се оплакват от големи загуби.

"Чрез GPS системата, с която направляваме самите превозвачи, установихме, че има нарушавания на маршрутни написания. По-малко коли са пуснали, да “, сподели Пламен Вълков, шеф на Оперативна програма "Организация и надзор на превоза ", Пловдив

"На нас се вменяват единствено отговорности, а никой не приказва за финансиране. Продажбата на билети в рейсовете от кондукторите са се сринали с повече от 75%! ", изясни Веселин Дошков, шеф на превозваческа компания, Пловдив.

Вече четири компании са санкционирани с по 1000 лв..
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР