Първи европейски лидер ще посети Москва за от началото на

...
Първи европейски лидер ще посети Москва за от началото на
Коментари Харесай

Първа среща на европейски лидер с Путин след началото на войната


Първи европейски водач ще посети Москва за от началото на войната в Украйна. Австрийският канцлер Карл Нехамер ще се срещне през днешния ден с съветския президент Владимир Путин.

Нови фрагменти разкриват бомбардирания предишния месец спектакъл в Мариупол. В послание към народа Михайло Подоляк, член на договарящия с Москва екип, съобщи, че украинците би трябвало да изтласкат съветските сили от Донбас, с цел да разполагат с повече тежест в договарянията.

Володимир Зеленски ги предизвести да се готвят за още по-мащабни военни дейности на изток. В изявление за „ Си Би Ес “ украинският президент дава отговор на въпрос какви са доказателствата за възможни военни закононарушения на Русия.
След като съветската войска се изтегли от киевска област и пренасочи напъните си към Донбас, във видео в обществените мрежи чеченският водач Рамзан Кадиров още веднъж заприказва за завземане на Киев.

А Нова Зеландия разгласи, че изпраща военнотранспортен аероплан „ Херкулес “ с 58 души с военна помощ за Киев. Тя ще бъде разтоварена отвън Украйна.
От Световната банка оповестиха, че чакат украинската стопанска система да се свие с 45% поради войната.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР