Първи думи за смъртта на баща си Стефан Данаилов направи

...
Първи думи за смъртта на баща си Стефан Данаилов направи
Коментари Харесай

Синът на Стефан Данаилов Владимир пред Ретро: Преди два месеца разбрах, че е болен. Плаках много. Тепърва усещам загубата

Първи думи за гибелта на татко си Стефан Данаилов направи синът му Владимир пред " Ретро ".

Въпреки че живее в Съединени американски щати с майка си Ирен Кривошиева той постоянно е подържал мощна връзка с татко си, и новината за гибелта му го е покрусила мощно.

Той ме въодушевяваше, ще го запомня като добър и преклонен човек, споделя Владимир

„ Ще запомня татко си най-много като преклонен и добър човек. В живота си той беше подобен, какъвто е. Искрен, същински. Не  използваше името си на огромна звезда, държеше се обикновено с хората. Колкото си по-голям, толкоз по-земен си, толкоз по-голямо е смирението. И беше доста, доста добър. Всичко, което той притежаваше, неговата харизма, му бе обещано от Бог ”, преди да отпътува за Америка, синът на Стефан Данаилов - Владимир, представен от „ Ретро ”. Той дойде от Щатите дружно със брачната половинка си Виктория за погребението на своя татко и седмица по-късно още веднъж отлетя оттатък Океана, където живее и учи медицина.

„ Не мога да кажа съответни думи, които съм запомнил от него. той не беше толкоз мъдрец. За мен беше значимо неговото отношение към мен, методът, по който се държеше, беше доста по-силен от каквито и да е думи. Той ме въодушевяваше да се стремя към положително, към истината, към праведност ”, добави Влади.

„ Когато преди два месеца разбрах, че е болен, плаках доста. Мислех си какво ще бъде без него, по какъв начин няма да можем да си приказваме повече... Молих се на Господ за успокоение и го получих, цялостен живот би трябвало да го получавам. Тепърва ще чувствам неговата загуба ”, разстрои се той.

Владимир постоянно е поддържал връзка с татко си, още от дребен, без значение от голямото разстояние, което ги е разделяло. Всеки път, когато с майка му Ирен Кривошиева са си идвали в България, се е виждал с него. Но признава, че през последните години са станали изключително близки.

„ Майка ми беше доста мощна, беше като щит за мен, когато бях дребен и живеехме в Америка. Имало е доста основни моменти, в които съм имал потребност от татко си, само че постоянно съм можел да го чуя, да поговорим ”, връща се обратно той.

Според Владимир същинският живот е безконечен, не свършва на тази земя. „ Тук е предживот. Тук живееш, с цел да живееш там. Животът е безконечен. Тук единствено се приготвяме. За този, който има вяра в Господ, животът е безконечен. Смъртта не би трябвало да ни кара да изпадаме в отчаяние, в случай че имаме вяра в Бог ”, споделя той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР