Първи април е работен ден. В четвъртък всеки прекарва по-голямата

...
Първи април е работен ден. В четвъртък всеки прекарва по-голямата
Коментари Харесай

7 първоаприлски шеги, които си струва да спогодите на приятелите си

Първи април е работен ден. В четвъртък всеки прекарва по-голямата част от времето си в компанията на своите сътрудници и другари. Струва си да измислите някоя шегичка и задявка, с които да разведрите ситуацията.
Какъв номер обаче да спретнете на сътрудниците си? Идва ли ви нещо мислено? Ние имаме 7 страхотни оферти за вас, от които да се възползвате.
Ето ги и нашите гениални идейки за първоаприлски смешки:
1. Вземете си няколко чифта облекло на работното място
Това е един много автентичен номер. През час ставайте от мястото си да се освежите в тоалетната и променяйте напълно стайлинга си. Правете се, че нищо не се е случило. Сигурни сме, че всеки към вас ще бъде същински сюрпризиран от протичащото се и няма да смее да разяснява на глас това, което си мисли.
2. Сложете записка на колата на ваш сътрудник!
Да, това е страхотна смешка, която наложително би трябвало да се опитва. От вас се изисква да надпишете една извинителна записка и да я залепите на предното стъкло на автомобила на ваш сътрудник. Извинете се за вредите, които сте нанесли на фара, бронята или огледалата. В първия миг притежателят на возилото ще бъде стъписан, а въпреки всичко това е задачата на всяка задявка.
3. Почерпете сътрудниците с нехарактерен десерт
Свикнали сме в офиса понякога да носим почерпка без мотив. Направете го навръх първи април. Купете пакет бисквити с бял крем. Набързо премахнете пълнежа, който слепва двете половинки и на негово място сложете малко количество паста за зъби. Забавлението ще бъде на макс.

4. Разменете табелките в тоалетната паница
Ако имате табелки, посочващи дали тоалетната е предопределена за дами или господа, разменете ги. Дори сътрудниците ви да не се вържат на този номер, то хората, които за пръв път посещават работното ви място, ще бъдат същински учудени от разпределението.
5. Сменете картинката на десктопа
Това е един много успешен номер, на който никой няма да се разсърди. Ако не ви се отдаде опция да го извършите на първи април, запазете го за някой различен ден.
6. Оцветете млякото, което добавяте към кафето си заран
 Първоаприлски смешки: Как се забавляват по света Първоаприлски смешки: Как се забавляват по света
Първи април наближава със страшна мощ, а с него, надяваме се, и количеството настроени за смешки хора от целия свят. Светът е оживял, защ...


За да бъде утрото по-цветно и засмяно, направете тъкмо това. Купете безопасен оцветител и го прибавете към млечната напитка. Стойте встрани и наблюдавайте учудените погледи на вашите благи сътрудници.
7. Променете езика на телефона на ваш непосредствен сътрудник
Ако сте прекомерно близки с някой от сътрудниците си, то вероятно можете да отключите неговия телефон. Променете небрежно езика му, преди да се е усетил. Най-силен резултат ще има шегата, в случай че изберете китайки език!
Посмеете се, смехът е здраве!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР