Първенците на България от Хебър (Пазарджик) излизат днес в първата

...
Първенците на България от Хебър (Пазарджик) излизат днес в първата
Коментари Харесай

Хебър излиза срещу Аркада в първия си двубой от Шампионската лига

Първенците на България от Хебър (Пазарджик) излизат през днешния ден в първата си публична среща за сезона.

Възпитаниците на Камило Плачи посрещат първенеца на Румъния Аркада (Галац) от 19,00 часа в зала “Васил Левски ” в Пазарджик в първи мач от 2-ия квалификационен кръг на волейболната Шампионска лига за мъже.

“Тигрите ” от Пазарджик загряха за най-престижния шампионат в Европа с участия на два другарски шампионата в Италия, където срещнаха тимовете на Чистерна, Сиена и Таранто.
 Аркада (Галац) ще разчита на тези волейболисти против Хебър в Шампионската лига Аркада (Галац) ще разчита на тези волейболисти против Хебър в Шампионската лига
В последните си две инспекции момчетата на Камило Плачи победиха бургаския Дея спорт с по 3:1 гейма в Пазарджик.
 Хебър прикани почитателите да поддържат тима против Аркада в Шампионската лига Хебър прикани почитателите да поддържат тима против Аркада в Шампионската лига
Шампионите на България обаче изпитват съществени компликации с окомплектоването на състава си за мача против Аркада, откакто много от играчите им имат здравословни проблеми.

Германският диагонал Симон Хирш неотдавна претърпя сполучлива интервенция за премахване на апендикс и сигурно ще пропусне дуелите с първенеца на Румъния.
 Ас на първенеца Хебър претърпя интервенция Ас на първенеца Хебър претърпя интервенция
От Хебър привлякоха сръбския диагонал Петър Премович, който игра сполучливо в дуелите против Дея, а първенците съумяха да го картотекират пред Европейската конфедерация по волейбол (CEV) преди дуелите с Аркада.

Австрийският разпределител Александер Туш пропусна част от другарските дуели на Хебър, в които бе заместен от национала Добромир Димитров.

Италианският старши треньор Камило Плачи обаче сигурно ще откри оптималния състав на Хебър, с който “тигрите ” да се борят за победа против Аркада в Пазарджик.

Двубоят Хебър - Аркада ще се излъчи онлайн от 19,00 часа по Max Sport 1 HD.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР