Първенството в италианската Серия Б бе спряно до окончателното решение

...
Първенството в италианската Серия Б бе спряно до окончателното решение
Коментари Харесай

Временно спряха първенството в Серия Б

Първенството в италианската Серия " Б " бе спряно до окончателното решение на броя на тимовете в него. Това мнение през днешния ден беше оповестено на страницата на Апелативния съд.

От Лигата бяха решили да съкратят броя на тимовете от 22 на 20, като при 19 останали да прибавят един отбор от третите дивизии. Но футболната федерация на Италия не одобри такава стъпка, като спря решение на Лигата. Документи да бъдат включени в шампионата бяха подали Катания, Новара, Сиена, Тернана, Про Верчели и Виртус Ланчиано.

Разправията стигна до Олимпийския комитет на страната (КОНИ), чиято апелативна комисия се събра и стартира да заседава. Но в течение на съвещанията не стана ясно дали КОНИ има правото да вземе решение и по този начин шампионата стартира с 19 тима. Сега обаче излиза наяве, че шампионатът краткотрайно е спрян.

Реално това е последна опция да се направи някаква смяна, защото и шампионатите в трите потока на Серия " Ц " в този момент стартират и има тимове, които към момента не са изиграли мачовете си.

 Андрей Гълъбинов се отпуши за Специя, наказа Сампдория
Андрей Гълъбинов се отпуши за Специя, наказа Сампдория

Българинът прецизен от дузпа за победа в контрола
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР