Първенството в Ефбет лига най-вероятно няма да бъде изиграно по

...
Първенството в Ефбет лига най-вероятно няма да бъде изиграно по
Коментари Харесай

От БФС заговориха за отмяна на плейофите в Ефбет лига

Първенството в Ефбет лига най-вероятно няма да бъде изиграно по цялостната си стратегия, откакто изключителното състояние в България беше удължено до 13 май. Изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов съобщи, че най-вероятно няма да се играе плейофната фаза, т.е. ще се проведат единствено оставащите два кръга от постоянната стратегия.

" Другата седмица Изпълнителното бюро ще се събере, с цел да обсъдим разновидностите за шампионата. Има възможност шампионата да завърши без изиграване на плейофите ", съобщи Попов пред Българска национална телевизия. В Изпълнителното бюро влизат и.д. президент Михаил Касабов и неговите заместници Атанас Фурнаджиев и Емил Костадинов.

Междувременно един от тях - Фурнаджиев, отхвърли опцията за нова работна среща, на която да се разискват разновидностите за довършването на сезона. " Каквито и проекти да вършим, преди да е ясна ситуацията с ковид, са неуместни. Не виждам смисъл в този момент от никакви срещи, защото не знаем докога ще продължи. Когато имаме изясненост за завършек на карантина, изключително състояние и така нататък, тогава можем да вършим проекти. Сега няма смисъл от срещи ", съобщи той пред Gong.bg.

На предходна среща в БФС беше решено да се доиграе сезонът, като от футболния съюз ще се постараят това да се случи по стратегия. След това обаче от Професионалната футболна лига прегърнаха концепцията на " Арда " и още 7 клуба за преустановяване на шампионата с неотложен резултат. Това обаче още не е обсъждано в БФС.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР