Първенецът на Англия Манчестър Сити стана първият отбор от тази

...
Първенецът на Англия Манчестър Сити стана първият отбор от тази
Коментари Харесай

Манчестър Сити постави антирекорд в Шампионската лига

Първенецът на Англия Манчестър Сити стана първият тим от тази страна, позволил 4 следващи загуби в Шампионската лига. Това се случи при снощната домакинска загуба с 1:2 от Лион в шампионата.

Останалите три провали са от миналогодишното издание на ШЛ. Тогава на реванша от 1/8-финалите, още веднъж на “Етихад”, британският отбор загуби с 1:2 от Базел, само че продължи напред. На идната фаза “гражданите” претърпяха две провали с 0:3 като посетител и 1:2 като хазаин от Ливърпул. Ако се огледа още по-назад, в последните си 6 срещи от шампионата Сити има единствено една победа - 4:0 при гостуването си на Базел. Преди това, в последния си дуел от груповата фаза през предходната акция, тимът губи с 1:2 визитата си на Шахтьор Донецк.
Manchester City are the first English side ever to lose four straight Champions League matches pic.twitter.com/1xSVeuERb1
— B/R Football (@brfootball) September 19, 2018 Английските първенци ще се опитат да пресечен тази отрицателна серия при гостуването си на Хофенхайм на 2-ри октомври.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР