Първата заповед, която ще издам като кмет на София, е

...
Първата заповед, която ще издам като кмет на София, е
Коментари Харесай

Джамбазки почва от гетата в София /ОБНОВЕНА/

Първата заповед, която ще издам като кмет на София, е администрацията в период от 24 часа да приготви отчет за разрешаване на въпроса с противозаконните постройки в гетата. Това съобщи издигнатият за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване Ангел Джамбазки. Неговата кандидатура бе показана през днешния ден от водача на партията Красимир Каракачанов на публична конференция в централата на Вътрешна македонска революционна организация.



Пълната листа с претенденти за общински съветници и претендентите за районни кметове ще бъдат показани идната събота, на 28 септември. Местните избори са доста по-важни от парламентарни и всевъзможни други избори, тъй като от хората, които се избират за кметове, зависи директно ежедневният проблем на всеки български жител, акцентира Каракачанов. По думите му кандидатурата на Джамбазки е мощна, а той има своя значителен опит като общински консултант и човек, който се е борил за решение проблемите на столицата.

Целта ни е кмет, кметове на региони и най-голяма група съветници. На балотажа ще работим за себе си, София да има кмет от Вътрешна македонска революционна организация. Напред и нагоре, работим за кмет, сподели Джамбазки. И очерта програмата си: " София има потребност от отношение към кварталите, София не е единствено Жълтите павета. " Люлин " е София, " Младост " е София, Нови Искър е София, Ботунец е София, Бухово е София... София има потребност от ориентиране на транспортната скица натам. София има потребност да обърне внимание и на младите фамилии, по тази причина ние ще подкрепяме образованото родителство. Това значи подкрепяне - финансово и жилищно на млади и образовани фамилии ". Джамбазки добави, че в случай че бъде определен, ще подкрепя всеобщия спорт. " София има потребност да бъдат възобновени местата за всеобщ спорт, с цел да могат младежите да бъдат изтеглени от сферата на наркоразпространението и да бъдат стимулирани да спортуват и да се развиват. Масовият спорт значи стадиони в кварталите; значи най-накрая отваряне на Витоша - скъпо имущество на София, което е затворено от години поради така наречен псевдозелени, които вършат всичко допустимо, с цел да не се развива тази планина. Витоша би трябвало да се отвори и софиянци да имат опция да стигнат до нея ", добави Джамбазки.

Като последни думи Каркачанов даде задача на претендента за кмет на София Джамбазки да се заеме с парковете – да има повече сигурност и озеленяване. От своя страна Джамбазки отговори, че във Вътрешна македонска революционна организация когато ръководителят разпорежда, би трябвало да се извършва.

Кандидатът за кмет очерта главните си цели - отваряне на Витоша за жителите, преструктуриране на „ Топлофикация “, срутване на противозаконните цигански гета, удвояване на общинската полиция, преустановяване на концесията на „ Софийска вода “ след обзор, в случай че се наложи.

Своята поддръжка за Ангел Джамбазки изрази и евродепутатът и прочут български режисьор и артист Андрей Слабаков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР