Първата задача на едно правителство след управлението на ГЕРБ е

...
Първата задача на едно правителство след управлението на ГЕРБ е
Коментари Харесай

Димитър Луджев: Няма начин Бойко Борисов да се върне на власт

" Първата задача на едно държавно управление след ръководството на ГЕРБ е да разбие машинарията, с която и неговата клика господстваха дълги години в България. Не единствено формалните постове и позиции, би трябвало да се пипнат тези подмолни кръгове, които стоят зад тези пари, които са дадени на компаниите (получили близо 1 милиарда лв. от Българската банка за развиване - б.р.) ". Това сподели пред БНР историкът и политик проф., вицепремиер в държавното управление на Димитър Попов и министър на защитата в държавното управление на Филип Димитров.
Той дефинира служебния кабинет като високо дипломиран, а министрите в него като експерти със стабилен управнически потенциал и със тактики за развиване в областите, които поемат, което съгласно него е в контрастност на ръководещите до неотдавна от ГЕРБ.
Според проф. Димитър Луджев бомбите под държавното управление, за които сподели в изявление пред БНР президентът Румен Радев, са огромните провокации пред кабинета на Стефан Янев, само че разяснява, че " проядената управническа конструкция на е цялостна с всевъзможни други клопки ":
" Най-важно, че е цялостна с хора, които са освен калинки. Вгледайте се в подмолния кръг на Борисов, не знам за какво всички го не помнят - хора като Сталийски и Саздов, които действително му вършеха цялата работа и направляваха цялата стопанска система ".
 Димитър Луджев: Борисов е ошашавен, хвърля се безсистемно в търсене на излаз Димитър Луджев: Борисов е ошашавен, хвърля се безсистемно в търсене на излаз
„ Изборният резултат води към завършек на политическата доминация и на ръководството на ГЕРБ и към основна смяна в Народното събрание с вл...
По думите му може доста да се чака от служебния кабинет, тъй като в него са доста готови хора:
" Капацитет имат и знаят защо става дума, имат и хъс. Много може да на прави това държавно управление.... Най-важното е да се обезпечи почтен избирателен развой и да се прекърши тази мафиотска мощ и въздействие на кръга " Борисов " "
Проф. Луджев беше безапелационен, че няма метод Борисов да се върне на власт:
" Моята прогноза е, че ГЕРБ ще загуби минимум сред 7 и 10% на изборите на 11 юли и посочи, че толкоз е следеният избор. Първа политическа мощ ще е а общият % на така наречен протестни партии ще е към 50% ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР