Първата вълна на турнето “БЛАГОДАРЯ! От любов към живота“ тръгва

...
Първата вълна на турнето “БЛАГОДАРЯ! От любов към живота“ тръгва
Коментари Харесай

Avon срещу рака на гърдата тръгва по Пътя на надеждата

Първата вълна на турнето “БЛАГОДАРЯ! От обич към живота “ потегля по Пътя на вярата.

На 28 и 29 май в 10.00 часа ще можете да откриете розовия щанд на Avon против рака на гърдата на неговата първа спирка – град Пловдив, където ще бъде ситуиран на площад Централен, пред Военния клуб.

На 30 и 31 май ще ни откриете в Казанлък,последван от Кърджали на 1 и 2 юни, Сливен на 3 и 4 юни, Бургас - 5 и 6 юни, Варна - 7 юни, Русе - 9 и 10 юни, Търговище - 11 и 12 юни, Велико Търново - 14 и 15 юни и Габрово - 16 и 17 юни.

След лятна пауза, през септември месец турнето още веднъж ще се завърне и ще посети градовете Благоевград, София, Хасково, Плевен и Враца.

Във всеки един от градовете Посланиците на хуманността на Avon са подготвили доста изненади и занимания. Освен да дарят за идеята, на щанда посетителите ще могат да оставят своето обръщение на вяра за дамите, борещи се с рака на гърдата, както и да схванат повече за идеята и за това по какъв начин взаимната ни поддръжка доближава до диагностицираните дами.

Повече за Пътя на вярата всеки искащ може да открие на специфичния уебсайт www.thankyou.bg, където ще има опция не просто да открие цялата потребност информация за акцията, само че и в действително време да следи пътя на розовия щанд, съпроводен от фотоси от всеки град.

През тази година посетителите на www.thankyou.bg , които няма да съумеят да се причислят към Пътя на вярата, ще имат опция да поддържат акцията като поръчат своя благотворителен артикул от уеб страницата.

Думите “Предварително ти БЛАГОДАРЯ “ още веднъж са в сърцето на акцията.

С тях екипът на Avon и хилядите им представители имат за цел посланието на засегнатите дами да доближи до всички, които ще поддържат идеята, както и към всички останали, които са го правели до в този момент и ще продължат да го вършат. Благодарение точно на тях, през миналата година идеята имаше сериозен растеж в събраните средства за битката с рака на гърдата.

Вече 17 години “От обич към живота “ оказва помощ на диагностицираните дами посредством набиране на средства с поръчка на розови благотворителни артикули. 100% от облагата от тях Avon обичайно подарява на главния си сътрудник в България – фондацията „ Една от 8 “.

И през тази година съществена цел за Avon е да се наберат средства за безвъзмездна психическа, юридическа, осведомителна и практическа поддръжка, която Фондация “Една от 8 “ ще даде непосредствено на засегнатите дами, техните близки и фамилии.

Ще ви чакаме по Пътя на вярата. Защото дружно можем да донесем същинска смяна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР