Първата в България OLED изложба, която бе реализирана през изминалата

...
Първата в България OLED изложба, която бе реализирана през изминалата
Коментари Харесай

LG и Ясен Панов осъществиха първата в България OLED изложба

Първата в България OLED галерия, която бе осъществена през миналата седмица в Галерия Сан Стефано в София, завоюва овациите и признанието както на публиката, по този начин и на специалистите в региона на изкуството.

LG и известният български актьор, проектант и интериорен дизайнер Ясен Панов справедливо завоюваха овациите на публиката и специалистите в региона на изкуството за единствените по рода си четири OLED арт съоръжения, които бяха осъществени в Галерия Сан Стефано в сърцето на София. Мащабните светлинни съоръжения бяха привлякоха голям брой гости и бяха похвалени от аудиторията поради това, че сполучливо съчетаха в себе си креативните хрумвания и изкуството с високотехнологичните и прочувствени аспекти от всекидневието ни в един единствен план. OLED инсталаците бяха изложени до 25-и юни в модерната Галерия Сан Стефано в София.

Първата в България OLED галерия комбинира авангардната и новаторска технология на LG с неповторимите, пробни дизайни на Ясен Панов, изобразявайки връзката на хората със света на изкуството, като по едно и също време с това изобрази насочената към индивида философия на LG във връзка с дизайна. Амбициозната галерия се състоя от четири единствени по рода си OLED съоръжения, които с помоща на тон и светлина накараха картините на актьора да оживеят, като по едно и също време с това черпят от новаторските свойства на най-новите OLED екрани от LG и светлинните технологии на бъдещето. По този метод към изкуството се причислиха още няколко неповторими творби, цялото ново портфолио тв приемници LG SIGNATURE OLED, отпред с невероятния флагман wallpaper TV - модел W7. Той въплащава в себе си освен човешкия блян за изтънчен дизайн и красиво интериорно решение, само че и потребността на потребителите да се любуват на обичаното си телевизионно сържание по допустимо най-хубавия метод, а точно посредством професионално кинематографско качество на картината в комфорта на личния им дом. Редом до W7 се подредиха и другите извънредно красиви модели (G7, E7, C7 и B7), които са част от фамилията на LG SIGNATURE OLED TV.

" Това е невероятна чест за мен. Горд съм, че дружно с LG България успяхме да създадем неповторимите OLED съоръжения и да ги представим по допустимо най-впечатляващият метод - посредством изкуството ", сподели Ясен Панов. " Сътрудничеството с LG и тяхната несравнима технология беше особено преживяване за мен и последвалото самопризнание от посетителите прави напъните ни още по-възнаградени. "

" Като един от най-ярките изложбени центрове, голям брой запалянковци, специалисти и фенове на изкуството посетиха Галерия Сан Стефано в желанието си да видят нещо невиждано, докосвайки се до идните трендове. Ние сме извънредно горди да бъдем част от тази разказа ", споделя Цоньо Михайлов, търговски управител и оглавяващ девизията черна техника в LG Electronics България. " Да получим овациите и признанието на публиката е в действителност впечатляващо. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР