Първата в България дигитална пресконференция с модна и лайфстайл презентация

...
Първата в България дигитална пресконференция с модна и лайфстайл презентация
Коментари Харесай

Радослава Лазарова с вдъхновяваща колекция „Impressions 2021”

Първата в България цифрова конференция с фешън и начин на живот презентация показа новата булчинска сбирка на фешън къща „ Блинк”.

Най-нова булчинска сбирка „ Impressions 2021” на фешън къща „ Блинк” с дизайнер Радослава Лазарова беше показана с виртуална конференция, проведена от Консултантска къща „ От игла до конец” и „ Алма връзка “. Водещ на първата в България цифрова конференция с фешън и начин на живот презентация беше проф. Любомир Стойков, ръководител на Академията за мода.

Актуалните оферти на Радослава Лазарова бяха показани с мултимедийни материали, фотоси и видео, като самата дизайнерка показа какви са акцентите и на какво е заложила.

Специално за виртуалната презентация топмоделите Вероника Стефанова и Никол Предьова посетиха шоурума на „ Блинк” в брачен център „ My Wedding” в София и записаха видео с определени рокли от сбирка „ Impressions 2021”.

Част от роклите в сбирката бяха показани за първи път по време на ревюспектакъла на годишните награди „ Златна игла 2020” на Академията за мода, където Радослава Лазарова беше специфичен посетител като притежател на наградата.

Вдъхновение за сбирката дизайнерката е почерпила от многочислените си вълнуващи срещи с разнообразни, забавни представителки на нежния пол: „ Обожавам опитите, играта с материи, да съчетавам разнообразни стилове, цветове, декоративни детайли и най-много да се занимавам с авторска дантела, която е отличителна за стила ми и участва във всяка моя сбирка. Тя ми дава луксозно поле за всевъзможни опити и красиви реализации.

В сбирка „ Impressions 2021” се стремях да реализира нещо доста артистично, забавно и друго. Надявам се по този начин както прелестните дами са ентусиазъм за мен и моите рокли да са вдъхновяващи за тях!”, споделя Радослава Лазарова.

Видео показване на роклите „ Шарлот”, „ Фаленопсис” и „ Виктория” направи Никол Предьова, а Вероника Стефанова показва роклите „ Линда”, „ Корделия” и „ Грейс”. На всяко от дизайнерските творения проф. Любомир Стойков направи детайлно изложение.

Роклите в сбирка „ Impressions 2021” са със закачливи претекстове, забавни съчетания на материи, силуети и цветове. За сбирката е особено наслагването на материи и комбинации като тази на компактен жакард и нежна копринена органза.

Колекцията е издържана в актуаната наклонност за цвят в булчинските рокли. Цветовата гама включва слонова кост, екрю, капучино, телесно, пепел от рози, пудра и нежни нюанси на синьо и зелено. Красивите пепелни цветове и телесните нюанси са както в детайлите и декорацията, по този начин и в цялостната визия на роклите. Пастелните тонове дават опция да изпъкнат изящните елементи, а нюансирането участва както в материите, по този начин и в декорацията.

Дизайнерката Радослава Лазарова залага на разнообразни комбинации от авторска дантела с 3D претекстове, ръчно направени кристали, мъниста, пера и ръчни солирани елементи. Роклите са същински букет от разнородни силуети. Липсват набори в тоалетите, макар че са обемни.

Пищността е в полите, при които има артистична игра на форми. Горната част е завършена от плътни и транспарантни корсети с градуирани чашки, посредством които изпъква женственствеността. Талията е внимателно подчертана, а полупрозрачните претекстове са комбинирани с красиви деколтета и голи женствени гърбове.

*Снимка: Предложения на фешън къща „ Блинк “ от сбирка „ Impressions 2021”, показани по време на ревю-спектакъла на Златна игла 2020
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР