Първата тренировка на националния отбор на Черна гора след мача

...
Първата тренировка на националния отбор на Черна гора след мача
Коментари Харесай

Черна гора изгони и бойкотиращите футболисти

Първата подготовка на националния тим на Черна гора след мача с Косово мина без Филип Стойкович и Мирко Иванич. Двамата бойкотираха мача с Косово и отхвърлиха да излязат на терена в петък, като срещата приключи 1:1.

Отказа да седне на пейката и Любиша Тумбакович, като и тримата бяха стимулирани политически. Тумбакович е сърбин, а двамата футболисти са родени в Сърбия и играят за сръбския гранд Цървена звезда. Както е известно, Сърбия не признава Косово като самостоятелна страна.

И до момента в който незабавно след мача Футболния съюз на Черна гора не взе отношение за двамата футболисти, то договорът с Тумбакович като народен треньор беше преустановен. Но откакто и бека, и халфа не се появиха на тренировката въз основата на отбора, то решението и по техния проблем е ясно.

След отхвърли на Стойкович и Иванич да излязат на терена против Косово, техните места бяха заети от Адам Марушич и Марко Симич. Срещата е част от квалификациите за Евро 2020 в нашата група А, а Черна гора на следващия ден гостува на Чехия. По същото време България приема Косово.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР