Първата среща с майката на партньора ти несъмнено е един

...
Първата среща с майката на партньора ти несъмнено е един
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Спечели сърцето на свекърва си

Първата среща с майката на колегата ти безспорно е един от най-напрегнатите и най-емблематичните моменти в цялата прочувствена хроника на връзката. Независимо дали срещаш уважаемата госпожа единствено един път годишно по значими семейнни мотиви, или живеете дружно под един покрив, за теб е в действителност значимо да поддържате приятни хармонични взаимоотношения.

Един от най-простите, само че сигурни способи да оставиш положително усещане е като поднесеш моден и удобен подарък, който демонстрира особено персонално отношение. Е, в случай че си изправена пред алтернатива с какво да зарадваш първата дама в живота на мъжа си, тази публикация е особено за теб!

Предлагаме ти пет специфични находки от Emag, с които да изненадаш прелестно тъщата си. Предложенията са похдодящи за всеки мотив. Добрите вести не свършват дотук - през днешния ден можеш да закупиш някои от продуктите с понижение!

Козметична чанта, Reisenthel, Сива 3 l (39,02 лв)

 emag Emag

Наясно си, че хубостта изисква жертви, а всяка практична дама би трябвало да бъде въоръжена с практично оръжие като това, в което да съхранява принадлежностите си. Продуктът е подобаващ за приложимост и при пътешестване за подбиране на багаж.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Обеци с Перли, Сребро 925 с Родиево покритие Kaliope от Perli (66,00 лв)*

 emag Emag

Бижуто е класическа концепция за подарък, който безспорно прави усещане. Тези обеци са с класическа минималистична форма, само че никога не са посредствени.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Загряващи плюшени USB пантофи ШантавоЕ (29,90 лв)

 emag Emag

Загряващите пантофки са наложителен признак за всяка дама, която обича да отделя време за себе си. Освен това USB нагревателите могат да се отстраняват, което прави този артикул още по-практичен.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Комплект за чай, Целувката, WISEN (13,19 лв)

 emag Emag

Комплектът включка чаша, железна цедилка и капаче. „ Целувката “ („ Любовници “) - един от международните знаци на любовта, е картина, нарисувана от австрийския художник-символист Густав Климт сред 1907 и 1909 година.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Днес продуктът е понижен с -38%

Ратан пикник, Gusta, ръкохватка и предно затваряне, с 2 чаши + ножа + система за окачване на колела, 25.5 x 20 x 33 cm (58,99 лв)*

 emag Emag

Оригинален и удобен подарък, който ще бъде оценен високо от практични дами с сантиментален и авантюристичен дух.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Днес продуктът е понижен с -31%

Подаръчна кошница Кошница БГ, С Ананас, Вино Anima и Сирене Бри (81,06 лв)*

 emag Emag

Един друг метод да кажете "Честит празник ". Кошницата е съвършена композиция сред алено вино, шоколад, ядки, плодове, сирене, с хубав украсителен свършек.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

* Продуктът е с първична цена 84 лева
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Слово за първия образователен ден на Ерих Кестнер - за всяко дете, за всеки родител,... за теб Обратно в час Слово за първия образователен ден на Ерих Кестнер - за всяко дете, за всеки родител,... за теб  Започнете седмицата си с 11-годишната Кейт Мидълтън, която пее в учебно заведение Обратно в час Започнете седмицата си с 11-годишната Кейт Мидълтън, която пее в учебно заведение  В морето от лайкове и хейт не би трябвало да оставяме децата си да се оправят сами Обратно в час В морето от лайкове и хейт не би трябвало да оставяме децата си да се оправят сами Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР