Първата среща на принц Уилям и Кейт Мидълтън е преди

...
Първата среща на принц Уилям и Кейт Мидълтън е преди
Коментари Харесай

Какво е преживяла Кейт Мидълтън заради принц Уилям

Първата среща на принц Уилям и Кейт Мидълтън е преди 17 години. Отношенията им обаче стават любовни през 2003 г, когато тогавашната колежанка къса с гаджето си, с цел да следва принца на своите фантазии. А две години по-късно двамата направиха своя обществен дебют като двойка.

До заветния ден на кралската женитба обаче минават много години. Мидълтън става херцогиня през 2011 г, а времето до предлагането за брак се оказва колкото щастливо, толкоз и стресиращо за младата Кейт с огромните фантазии.
 Уилям и Кейт през 2007г.

Уилям и Кейт през 2007г.

Седем години Уилям и Кейт са единствено гаджета, а приятелите на Мидълтън не стопират да се майтапят с нея и даже й измислят прякор - Waity Katie (Чакащата Кейти). На тях може да им е било занимателно, само че на нея - едва ли...

Най-голямото терзание на актуалната брачна половинка на принц Уилям е било, че наближава 30-те, а на ръката й към момента няма годежен пръстен . Това й навявало неприятни мисли, че приказката може да свърши и тя да си остане остаряла мома, написа Express.
 Снимка 413609

Мидълтън очевидно е имала своите подозрения във връзка с това какъв брой е сериозен Уилям, а и дали кралицата ще позволи брак посред й . Майка й Каролин също наливала в допълнение масло в огъня с желанието си годежът и сватбата да се състоят час по-скоро.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и едно посещаване в Блекпул
Когато Уилям и Кейт се сблъскат с действителността

Не всичко е розово

Търпелива, лоялна, даваща на Уилям времето и пространството, от което има потребност - това беше и продължава да бъде херцогинята на Кеймбридж. Единственото, което можем да заключим, е, че положителните решения от време на време изискват повече време за размисъл .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР