Първата среща на харизматичния българин и Татлъту не преминава по

...
Първата среща на харизматичния българин и Татлъту не преминава по
Коментари Харесай

Иво Аръков: Не се харесахме на първата среща с Къванч Татлъту

Първата среща на харизматичния българин и Татлъту не минава по най-хубавия метод. След като Иво преценя сътрудника си по осанка, двамата си разменят няколко хапливи реплики, с цел да се опознаят.

„ Имаше някакво обмисляне външно – ти кой си, аз кой съм “, разкрива Иво пред Би Ти Ви.

По думите на водещия на „ Мармалад “ Къванч е естествен човек, с който се поддържа връзка свободно, стига да има времето и силата, както самият Аръков дефинира. Той показа фотография с екранния си сътрудник Татлъту, с която съумя да зарадва най-върлите почитатели на турските саги. Венета Харизанова написа, че завижда на Аръков и чака подпис от турския Брад Пит, писа „ България Днес “.

Иво е на върха на славата си, откакто стана ясно, че взе участие в турския сериал „ Ирония на ориста “, който почитателите в България и Русия назовават „ Сблъсък “. Криминалната драма донася на някогашната половинка на Мика Стоичкова освен материални облаги, само че и съществени запознанства с телевизионния хайлайф на Турция.

Първоначално Аръков отива в Истанбул с настройката да изиграе дребна роля. Впоследствие режисьорите го харесват и канят за по-дълго присъединяване.

„ От деня, в който стъпих там, ролята ставаше все по-голяма и аз стартирам да се чудя дали не съм схванал нещо “, добавя артистът. Очаква се сериалът да започва с новия сезон в ефира на Би Ти Ви.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР