Първата среща е много вълнуващ момент за всяка жена. Затова

...
Първата среща е много вълнуващ момент за всяка жена. Затова
Коментари Харесай

Какво да облече жената на първа среща? Учени разкриха цвета, който привлича мъжете

Първата среща е доста трогателен миг за всяка жена. Затова е извънредно значимо да се приготви добре за него. За да наподобяват съвършено, доста дами прекарват с часове пред огледалото, сменяйки тоалет след тоалет в търсене на съвършения. Други хукват по магазините за нещо ново, с което да пленят сърцето на избраника си.
В търсене на идеалната дреха, доста девойки позволяват голяма неточност, залагайки на тоалети в по-приглушени тонове. Те избират синьо, сиво или черно, тъй като в тези цветове се усещат по-комфортно. Но на мъжете те не вършат никакво усещане!
Облечена по този метод, дамата все едно е отишла на бизнес среща. Във външния й тип няма прелест, която би трябвало да грабне вниманието на противоположния пол. Освен това прекомерно тъмният тоалет скапва настроението.
Момичето би трябвало да е блестящо, с цел да показва желанието си да си откри сътрудник в живота. Затова и най-подходящият цвят за първа среща е аленото. И в това си има еволюционна причина.
Червеното е цветът на кръвта и пристрастеността, както и най-яркият сигнал, че една жена е в положение да роди деца. Червените нюанси значат изобилие, а мъжът подсъзнателно възприема дамата в алено като полово привлекателна.
Освен това облеклата придават спомагателни позитивни качества.
Ако не сте огромен почитател на този цвят, не е наложително да слагате алена рокля. Можете да сложите едни червени обувки или аксесоари в този цвят. Основното е да извършите верния акцент, който мъжът незабавно ще оцени.
Между другото, съгласно статистиката представителите на мощния пол са подготвени да похарчат доста повече пари, в случай че дамата до тях носи алено облекло.
На първа среща никога не се обличайте по последните фешън трендове. Приятелките ви биха го оценили, само че не и мъжът, с който сте излезли. Той ще бъде учуден от хубостта ви, в случай че сте с рокля и типичен обувки.
Не би трябвало да се появявате и с прекомерно дълга или прекомерно къса рокля или пола. Идеалното решение би било обичаните ви дънки с топ или риза (тук можете да употребявате аления цвят).
Всеки тоалет ще стане още по-хубав с едно красиво долни дрехи. Дори мъжът да не го види на първата среща, с него ще се чувствате доста по-уверени, а това в допълнение ще повдигне настроението ви.
Най-важното изискване за прекрасен тоалет за първа среща е неговата приложимост. Ако знаете, че ще се разхождате в парка, не би трябвало да се обличате в рокля до земята и обувки на висок ток. И назад: в случай че ще ходите на спектакъл или безценен ресторант, съдраните дънки и обемен джъмпер няма да бъдат подобаващи.
Затова се пробвайте вярно да прецените обстановката и да се обличете по този начин, че да не изглеждате неуместно. Този съвет се отнася и за сезонността: обърнете внимание на времето и не рискувайте да се разболеете, обличайки леки облекла в студена вечер.
Когато избирате нещо за първата си среща, обърнете внимание и на комфорта. Не е добра концепция да се издокарвате с нещо ново, изключително обувки. Те са в положение да трансфорат сантименталната разходка с обичания в същински призрачен сън.
Постарайте се да изглеждате женствено, привлекателно и в това време да се чувствате комфортно. Ако сте в положително въодушевление и се чувствате удобно, това няма да убегне на индивида, с който сте излезли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР