Първата си контрола от подготовката ще изиграе в сряда, 19

...
Първата си контрола от подготовката ще изиграе в сряда, 19
Коментари Харесай

Етър стартира с контролите утре

Първата си контрола от подготовката ще изиграе в сряда, 19 януари, представителният отбор на Етър. Футболистите на Веселин Великов се изправят против дублиращия тим, воден от Николай Катъров. И за двата отбора това е първа инспекция от началото на подготовката им.

Мачът е от 14:00 ч. на изкуствения терен " Трифон Иванов " до Спортното учебно заведение. Двамата треньори ще дадат късмет на всички налични футболисти. До края на първия стадий от подготовката си във Велико Търново " виолетовите " ще имат още една контролна среща - в събота те одобряват третодивизионния Загорец (Нова Загора).

От понеделник, 24 януари, те отпътуват на 12-дневен предварителен лагер в Благоевград. Етър ще отседне в хотел в регионалния град, като ще води тренировки на два от терените в района. Там " болярите " ще създадат четири инспекции против много мощни съперници.

На 27 януари те срещат елитния Локомотив (Пловдив), а два дни по-късно - и Кюстендил. На 2 февруари гостуват на Марек (Дупница), а на 4 февруари - на домакините от Пирин (Благоевград). После се завръщат във Велико Търново, където на 12 февруари е последната им инспекция против Дунав (Русе).
 Великов: Промоция за efbet Лига е постижима цел
Великов: Промоция за efbet Лига е постижима цел

" Напуснаха ни няколко съществени футболисти "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР