Първата си благотворителна изложба прави талантливият и обичан роден актьор

...
Първата си благотворителна изложба прави талантливият и обичан роден актьор
Коментари Харесай

Карамазов и Милошев с благотворителна изложба за детска болница

Първата си благотворителна галерия прави надареният и обичан роден артист Владимир Карамазов в Педиатричната болница в София, разбра HotArena.

Тя е отдадена на децата и задачата е да се съберат средства за витално нужната за лечебното заведение инсталация за упойка на деца. До момента такава няма, както и в българия няма Детска болница. За изложбата си заяви самият артист в обществената мрежа, а през днешния ден шефът на Педиатрията доктор Благомир Здравков пред bTV прикани да се съберат средства за техниката.

През март т. година Карамазов получи огромно самопризнание, откакто неговата фотография на дребния Юсуф от родопското село Крастава бе номинирана в категориите " Хора " и " Природа " на влиятелния фотографския конкурс Smithsonian magazine на " Нешенъл джиографик ". " Благотворителната галерия е доста огромна крачка за мен. Получавах през последната година доста предложения за изложения, само че някак към момента не усещах, че е пристигнало времето за това. Изложбата е нещо доста особено за всеки фотограф и би трябвало в действителност да има какво да кажеш и да покажеш. В момента има доста специфичен мотив за тази моя първа изява. Тя ще е с идея и за мен това е най-важното. През последните години снимах доста деца. Моите фотоси не са типичните детски фотоси. Винаги търсех сериозността в погледите на децата, както и тяхната сензитивност и честотата, на която трептят. Тези деца ще се трансфорат след години в зрели хора и желаех да запечатам като спомен най-истинското, най-сериозното от тях. Въпреки че са деца ", споделя Крамазов в поста си във фейсбук.

За изложбата той е селектирал 20 фрагмента, снимани в България и чужбина. Снимките са напечатани на закалено стъкло и са лимитирани бройки. Актьорът изрича специфични благодарности на J Point Group за отличното качество на печата и направата. " Повечето фрагменти ще бъдат принтирани единствено един път за тази благотворителна галерия. Всеки, който желае, може да стане притежател на един от тези принтове. А със средствата от продажбата ще бъде закупена значима здравна техника за детската болница в София ", прикани и артистът.

На всеки, който си закупи фотография Карамазов ще даде документ за достоверност със заглавието на фотографията, датата на снимане и поредността на принта. Карамазов благодари на продуцента Евтим Милошев, че е финансирал направата и печата, както и е оказал помощ изложбата да наподобява по-най положителния метод, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР