Първата седмица от женския месец в календара предвещава изненади -

...
Първата седмица от женския месец в календара предвещава изненади -
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 март

Първата седмица от женския месец в календара предвещава изненади - за някои приятни, а за други, носещи силата на смяната.

Преодаващата част от планети в женски знаци, ретроградното придвижване на Меркурий, прекосяването на планетата на любовта и парите в земния знак Телец ще подчертаят значимостта на тематиката Сигурност. Женската сила е тази, която лимитира и слага рамки, само че същата тази сила има умеенето да основава, да съхранява и материализира. 

Ретроградният Меркурий ни лимитира в дейностите, само че положените през миналия интервал старания могат да донеса приятни изненади за родените при започване на декадата представители на знаците: Телец, Рак, Дева, Козирог и Риби.

Опастност от опустошения и загуби в веществен проект за родените при започване на декадата знаци: Лъв, Скорпион и Водолей, както и за Телец с нехармонично слънце в хороскопа.

ОВЕН

За някои от вас седмицата е рутинна, работните ви процеси се движат в посоката, която се избрали. През тази седмица може да организира диалози, които отлагате отдавна или ясно да заявите своите стремежи и да ги отстоявате. За други представители на знака интервалът на назадничав Меркурий слага нуждата от преразглеждане на минали обстановки, взимане на нови решения, дотъкмяване на планове. Това е още и интервал на завършване и изясняване на бъдещата ви линия на придвижване. Новолунието през този месец във вашия знак ще ви даде нови благоприятни условия за деяние. Неотложни задания, свързани с  отговорности към вашия дом или семейство ще изискват вашето внимание, а краят на седмицата ще ви донесе заслужена отмора и радостни прекарвания. Очакват ви положителни благоприятни условия за непредвидени облаги.

ТЕЛЕЦ

Изключителна седмица за някои предствители на знака. Добрата вест е обвързвана с прекосяването на планетата на щастието, любовта и парите във вашия знак. Венера в Телец ще разкрие в оптималната степен своите достойства, тя е великодушна на дарове, грижа и внимание към своите любимци. Използвайте своя сексапил в оптималната степен, фокусирайте се върху това, което ви прави щастливи, върху вашата ценностна система и цели, с цел да извършите измененията, които желаете. Изненадите, които се обрисуват могат да внесат ужас в спокойната ви природа, бъдете подготвени да приемете новото, което идва към вас: нова обич, която ще се появи ненадейно и мълниеносно, облаги или поощрения от минал интервал, мощно предпочитание за смяна на външността - посоката ще изберете сами.

БЛИЗНАЦИ

Ретрограден Меркурий внесе хаос в нормалното ви всекидневие и най-много в региона на кариерното ви развиване. През тази седмица вие определяте посоката на събитията, в какво да вложите силата си и кое да оставите на назад във времето. Ако отдавна желаете да извършите промени или усъвършенствания в активността си, доверете се на добитата си умелост и на своята вътрешен глас. Избягвайте ненужни покупки, най-много на техника, както и огромни финансови инвестиции. Водете диалози, взаимодействайте, научете нова информация - това ще бъдат действия, които ще ви поддържат в смяната, която желаете да извършите. През тази седмица е допустимо да получите приятна изненада, тя ще е непредвидена, само че и разследване от това, което сте създали до момента.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР